Bedrijfsinformatie

Over Tuinmeubelland

Tuinmeubelland is de snelstgroeiende keten van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen bent u bij Tuinmeubelland aan het juiste adres! Naast een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen heeft Tuinmeubelland ook vele loungesets, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinkussens, terrasverwarmers, barbecues, buitenkeukens en accessoires in het assortiment. Alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding en de laagste prijs garantie. Naast de webshop heeft Tuinmeubelland drie ruime winkels: in Oldenzaal (1250 m2),  Veghel (3000 m2) en Zaandam (2200 m2). Bekijk de Tuinmeubelland winkels op de kaart van Nederland!

Tuinmeubelland & Garden Gallery

De Tuinmeubelland groep omvat ook de winkel en webshop van Garden Gallery in Dronten. Garden Gallery is een zelfstandige tuinmeubelwinkel en bestaat nu zo’n 10 jaar. Door de kracht van alle winkels te bundelen heeft de Tuinmeubelland groep een grote eigen inkoopkracht, waardoor de prijsstelling voor alle tuinmeubelen scherp blijft. De Tuinmeubelland groep en Garden Gallery worden aangestuurd door een centraal hoofdkantoor. Vanuit daar worden de diverse winkels en webshops aangestuurd, waaronder www.tuinmeubelland.nl. De Tuinmeubelland groep blijft groeien en biedt de mooiste tuinmeubelen van Nederland met de allerlaagste prijs garantie!


 >> Bekijk de openingstijden, adresgegevens en route naar de vestigingen door op onderstaande knoppen te klikken.

                                                                 

 

Onderstaand filmpje is een sfeerimpressie van Tuinmeubelland en is gemaakt in Tuinmeubelland Oldenzaal.

 De volgende kwaliteitsmerken zijn bij Tuinmeubelland te verkrijgen:

- Boretti barbecues - 4 Seasons outdoor tuinmeubelen
- Exotan tuinmeubelen - Life Outdoor Living tuinmeubelen
- Eden onderhoudsproducten - Madison tuinkussens
- Garden Impressions tuinmeubelen - Studio 20 natuursteen tuintafels
- Grand Hall barbecues - Weber barbecues

 

 

 

 

 

Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan één van onze winkels. Naast de producten op onze website hebben wij in onze winkel nog veel meer moois staan. In onze winkel staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren en zo een juiste keuze te maken. Wanneer u uw beslissing al heeft gemaakt, kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling via de webshop van Tuinmeubelland bestellen. Bij Tuinmeubelland vindt u altijd wat u zoekt!

 - terug naar boven -Waarom bestellen bij Tuinmeubelland?

Er zijn vele redenen om bij Tuinmeubelland te bestellen. Zo staan wij garant voor:

  • Een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen, partytenten en parasols van diverse merken
  • Een uitstekende productkwaliteit en service
  • De allerlaagste prijs garantie!
  • Gratis bezorging van sets vanaf € 50,-*

 - terug naar boven -


 

Contact

Per telefoon

U kunt de klantenservice van Tuinmeubelland op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur (m.u.v. tussen 12.30 - 13.30 uur) telefonisch bereiken op nummer: 088-66 00 200. 

Per e-mail

Ook via de e-mail kunt u ons prima bereiken. Het mailadres van Tuinmeubelland is: info@tuinmeubelland.nl  

Online chat

Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om live te chatten met één van onze medewerkers. U kunt hiervoor de live chat functie aanklikken. Op deze manier heeft u live-verbinding met één van onze medewerkers en krijgt u meteen antwoord op al uw vragen over onze collectie.

Bezoek adressen

Wilt u een bezoek brengen aan één van de Tuinmeubelland winkels? U bent van harte welkom! Bekijk hier de Tuinmeubelland winkels.

  - terug naar boven -