Goede Vrijdag, Zaterdag & 2e Paasdag open!

Tuinmeubel aanbiedingen!

De beste tuinmeubel aanbiedingen vind je natuurlijk altijd bij Tuinmeubelland.  Kijk hier voor de hoogste kortingen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Cosi
    folder
    Cosiscoop Urban White
    Cosiscoop Urban White
    Special Price € 129,00 incl. BTW Regular Price 32% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 189,00 )
    Gratis verzending!*
  2. Cosi
    folder
    Cosiloft lounge vuurtafel 120 cm wit - teak top
    Cosiloft lounge vuurtafel 120 cm wit - teak top
    Special Price € 999,00 incl. BTW Regular Price 23% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 1.299,00 )
    Gratis verzending!*
  3. Cosi
    folder
    Cosi Fires Cosiscoop Basket gaslantaarn - wit
    Cosiscoop Basket gaslantaarn - wit
    Special Price € 99,00 incl. BTW Regular Price 34% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 149,00 )
per pagina

Grootste collectie aanbieding Tuinmeubelen

Tuinmeubelland staat voor de grootste collectie aanbiedingen tuinmeubels voor de allerscherpste prijs. Met een assortiment van meer dan 1000 producten is er altijd wel een tuinset of loungeset die perfect bij jouw wensen past. Want wie wil er nu niet lekker genieten van mooie tuinmeubels in de tuin? En het liefst natuurlijk aanbieding tuinmeubels met prachtige luxe uitstraling tegen een scherpe prijs. Leuk in combinatie met bijpassende tuinkussens en tuin accessoires. Bij Tuinmeubelland ben je in ieder geval aan het juiste adres voor een grote collectie aanbieding tuinmeubels. Bovendien biedt Tuinmeubelland een scherpe prijs op alle aanbieding tuinmeubels, zodat je zeker weet dat je nooit te veel betaalt! Naast aanbiedingen tuinmeubels, zoals aanbiedingen tuinsets, tuintafels, verstelbare tuinstoelen en handige voetenbankjes heeft Tuinmeubelland ook de grootste collectie complete loungesets, lounge stoelen en fauteuils, lounge ligbedden en lounge accessoires.

Tuinmeubelland verkoopt aanbiedingen tuinmeubels van de volgende mooie merken:

  • Garden Impressions aanbiedingen tuinmeubels
  • 4 Seasons Outdoor aanbiedingen tuinmeubels
  • Exotan aanbiedingen tuinmeubels

Materiaal aanbieding tuinmeubels

Bij Tuinmeubelland leveren we je aanbieding tuinmeubels met een aluminium binnen frame. Aluminium zorgt er voor dat de aanbieding tuinmeubels licht van gewicht is en niet kan roesten. Om het aluminium frame wordt er gewerkt met verschillende soorten materialen om iedere aanbieding tuinmeubels een unieke uitstraling te geven. Welk design spreekt jou het meest aan? Prachtig texfiber met een warme stof look? Of juist stoer kunststof met een natuurlijke uitstraling? Tuinmeubelland zorgt er in elk geval voor dat alle aanbieding tuinmeubels gemaakt zijn van hoogwaardige, weerbestendige materialen. Zodat je lang plezier hebt van jouw aanbieding tuinmeubels. En om het geheel 'af' te maken worden de meeste aanbieding tuinmeubels, betaalbare tuinsets, loungesets en lounge hoekbanken geleverd inclusief heerlijk comfortabele tuinkussens.

Overzicht materialen aanbiedingen tuinmeubels:

  • Aanbieding tuinmeubels van kunststof wicker vlechtwerk
  • Aanbieding tuinmeubels van textilene of texfiber (outdoor stof)
  • Aanbieding tuinmeubels van polywood

Aanbieding tuinmeubels bestellen?

In onze webshop is het mogelijk jouw aanbieding tuinmeubels eenvoudig, snel en veilig online te bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Tuinmeubeloutlet. Hier vind je de beste tuinmeubelen in de uitverkoop, zoals wicker loungesets in de uitverkoop. Denk je er ook aan om jouw aanbieding tuinmeubels of complete loungeset te beschermen met een stevige beschermhoes? Als de bestelling van jouw aanbieding tuinmeubels bij ons is binnengekomen, zal één van onze medewerkers telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. De bezorging van jouw aanbieding tuinmeubels kost je meestal helemaal niets, aangezien bestellingen vanaf € 99,- gratis worden thuisgebracht. Voor persoonlijk advies over tuinmeubelen in de aanbieding kom je naar een van onze winkels. Er zijn altijd tuinmeubelen in de aanbieding, niet alleen als 'gewone' actie, maar soms ook B-keuze artikelen of outlet tuinmeubelen.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels