Vuurtafel groot - gas

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Cozy Living gas vuurtafel Faro 80x80 cm - licht grijs

  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Cozy Living gas vuurtafel Faro 80x80 cm - wit

  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Cozy Living gas vuurtafel Faro 80x80 cm

  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Cosiloft lounge vuurtafel 100 cm - grey top

  € 799,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Cozy Living vuurtafel Albufeira 132x89xH61 cm - donker grijs

  € 849,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Cosiloft lounge vuurtafel 120 cm - teak top

  € 849,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Cosiloft vuurtafel Divider - teak
  € 999,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Sfeervolle vuurtafel groot kopen?

's Avonds nog heerlijk genieten van de lange zomeravonden kan met een grote gas vuurtafel. Wil je 's avonds er warmpjes bij zitten en wil je graag extra sfeer in jouw tuin? Dan is een gas vuurtafel echt ideaal. De lounge vuurtafel is de laatste jaren sterk in opkomst en dat is niets voor niets, want deze buiten gashaard is niet alleen praktisch maar geeft ook veel warmte af. Koop een gasfles en zet met één knop de tafel aan en het genieten kan beginnen! 

Bekijk alle terrasverwarming voor buiten 

Waar let je op bij aankoop van een grote vuurtafel voor buiten? 

Natuurlijk is het belangrijk dat de grote lounge vuurtafel niet alleen sfeer geeft, maar ook past binnen jouw tuin. Er zijn gas vuurtafels in verschillende afmetingen, materialen en kleuren te verkrijgen. Welke vuurtafel je kiest is afhankelijk van een aantal zaken, zoals: van welk materiaal zijn jouw andere tuinmeubelen gemaakt? Welke stijl en welke kleur spreekt jou het meest aan? Romantisch of juiste modern en strak? Tuinmeubelland biedt veel verschillende soorten vuurtafels aan. De meest populaire vormen van grote lounge vuurtafels zijn vierkant of rechthoekig. De veel voorkomende kleuren van de vuurtafels zijn: antraciet, licht grijs, wit of zwart. 

Een vuurtafel optimaal onderhouden

De vuurtafels op gas vergen nagenoeg geen onderhoud. Desalniettemin bevorderd goed onderhoud de levensduur van de vuurtafel en wie wil er nou niet jaren kunnen genieten van de vuurtafel? Het RVS op de buiten gashaard is te behandelen en te beschermen met een Eden onderhoudsmiddel speciaal voor RVS, chroom en aluminium. Het sparrenhout op enkele vuurtafels kan zeer goed tegen weersinvloeden. Na verloop van tijd kan de kleur van het hout vergrijzen, met een speciale olie krijg je de originele kleur weer terug.

 • Gas vuurtafels zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De lounge vuurtafels zijn veelal onderhoudsvrij en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel.
 • Eenvoudig in gebruik: ontsteek de vuurtafel simpel met een veilige elektrische ontsteking aan de buitenkant van de vuurtafel.
 • Veiligheid: geen gasslang over het terras. In een aantal van de gas vuurtafels zit een uitsparing of een onderruimte waarin je de gasfles eenvoudig kunt opbergen. Zorg ervoor dat je de sluiting goed dichtdraait en zet zowel de vuurtafel als de gasfles op een stabiele ondergrond.
 • Veilig opbergen: Een gasfles voor de lounge vuurtafel op gas moet je natuurlijk ook veilig opbergen. Je koopt een gasfles bij een goedgekeurde locatie zoals een tankstation.
 • Opbergen van de vuurtafel: Wanneer je een vuurtafel langere tijd niet gebruikt, is het verstandig deze veilig op te bergen. Er zijn speciale hoezen voor te koop, evenals voor de lounge vuurtafel wanneer deze buiten blijft staan in de tuin.

Tip voor bij een grote gas vuurtafel

Een lounge vuurtafel is niet compleet zonder een handig accessoire: Cozy living vuurtafel glas ombouwset: een mooie en veilige oplossing voor het beschermen van het vuur, met het voordeel dat je geen last meer hebt van rook of vonken. Gemaakt van onderhoudsvrij gehard veiligheidsglas. Ook absoluut een aanrader als je kinderen hebt. 

Laagste prijsgarantie op een grote vuurtafel

Voor alle vuurtafels geldt de laagste prijsgarantie bij Tuinmeubelland. Wil je graag de vuurtafels in het echt bekijken, kom dan langs in één van de drie mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam. Heb je een vraag over een grote gasvuurtafel of wil je graag advies? Neem dan contact op met de klantenservice. U kunt contact opnemen via de chat, de mail of natuurlijk telefonisch. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland!