Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Barbecue hoes Ø57 cm
  € 19,95 Incl. BTW
 • Barbecue hoes Ø47 cm
  € 18,95 Incl. BTW
 • Barbecue hoes Ø67 cm
  € 24,95 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • Barbecook Hoes quickstart

  € 24,95 Incl. BTW

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Beschermhoes voor een houtskool barbecue kopen?

Heb je een mooie houtskool barbecue en geen ruimte om deze binnen op te bergen? Dan raden wij je een speciale beschermhoes voor houtskool barbecues aan. Van het kwaliteitsmerk Garden Impressions zijn er bijvoorbeeld speciale hoezen te verkrijgen die niet alleen op de houtskool barbecues van dat merk passen, maar bijvoorbeeld ook op bekende merken zoals Weber. Meer weten over beschermhoezen voor houtskool barbecues? Kijk snel verder!

Aankooptips voor een houtskool barbecue beschermhoes

Altijd belangrijk om goed na te kijken: wat zijn de afmetingen van de barbecue? Met een barbecuehoes voor houtskool barbecues kan je de levensduur van de houtskool barbecue aanzienlijk verlengen en blijft de barbecue langer mooi. De beschermhoezen zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken met een sopje. Vanzelfsprekend is het opbergen van een barbecue binnen in huis of in de garage altijd nog het beste voor de houtskool barbecue, maar niet iedereen heeft daar ruimte voor. Of; Ben je op zoek naar een gasbarbecue hoes?

Gemakkelijk online een barbecuehoes bestellen

Net als tuinmeubelhoezen, parasolhoezen en tuinkussenhoezen bestel je ook barbecuehoezen zeer eenvoudig via onze webshop Wij bieden bovendien de laagste prijsgarantie en binnen Nederland betaal je geen verzendkosten (muv de eilanden en Zeeuws Vlaanderen). Meer informatie over een barbecuehoes? Je kunt bellen via 088-66 00 200 of mailen naar info@tuinmeubelland.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.