Tuinset hoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Verstelbare steun voor coverset
  € 24,95 Incl. BTW
 • Tuinsethoes 165x150xH85 cm
  € 49,95 Incl. BTW
 • Tuinsethoes 185x150xH85 cm
  € 54,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Tuinsethoes 205x190xH85 cm
  € 67,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Tuinsethoes 270x190xH85 cm
  € 79,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Platinum AeroCover tuinsethoes Ø150XH85 cm antraciet
  € 59,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Tuinsethoes kopen?

Slecht weer op komst? De beste manier om jouw tuinset te beschermen is met een tuinsethoes. Tuinmeubelland biedt een ruim assortiment tuinsethoezen van het kwaliteitsmerk Garden Impressions. De hoezen zijn in verschillende maten verkrijgbaar voor iedere tuinset. Zo blijft jouw tuinset beschermd tegen vuil en vlekken. Naast tuinsethoezen biedt Tuinmeubelland ook loungeset hoezen, barbecue hoezen en parasolhoezen van diverse sterke merken en nog veel meer. Bij Tuinmeubelland vind je de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Aankooptips voor tuinsethoezen

Wanneer je beschikt over een tuinset of van plan bent een tuinset te kopen, maar nog geen beschermhoes hebt, adviseert Tuinmeubelland een tuinset hoes aan te schaffen. Deze hoezen verlengen de levensduur van jouw tuinset. Daarnaast houd de beschermhoes jouw tuinset schoon en beschermt het tegen schade door bijvoorbeeld regen. Kijk bij de aankoop van een beschermhoes goed naar welke tuinset je hebt of besluit te kopen. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Zo hebben wij zowel ronde als rechthoekige beschermhoezen. Daarnaast bieden wij ook aparte hoezen voor tuinbanken en tuinstoelen. Je kunt per product bekijken wat de afmetingen zijn.

Een beschermhoes voor je tuinset is te verkrijgen in veel soorten en maten. Zowel ronde als vierkante beschermhoezen en aparte hoezen voor tuinbanken zijn onder andere bij ons te verkrijgen.  De afmetingen van je tuinset zijn daarom erg belangrijk zodat je de juiste beschermhoes koopt. Het gebruik van een beschermhoes voor je tuinset verlengt niet alleen de levensduur van de tuinset, maar beschermt daarnaast ook tegen vlekken en vuil door het hoogwaardige polyester waarvan de beschermhoes is gemaakt. Aan de binnenkant van de hoes zit een PVC coating. De beschermhoezen zijn niet geheel waterdicht, maar beschermen tegen alle weersinvloeden. Het is juist belangrijk dat de tuinsethoezen enigzins kunnen 'ademen'. 

Tuinset beschermhoezen bestellen bij Tuinmeubelland

Tuinsethoezen bestel je snel en eenvoudig via onze online winkel. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Heb je vragen over hoezen of andere producten uit onze collectie? Mail dan naar info@tuinmeubelland.nl of bel 088-66 00 200 voor meer informatie. Wij helpen je ook graag verder in een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.