Tuinsethoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Tuinsethoes Ø 200xH85 cm
    € 59,95 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Tuinsethoes kopen?

Slecht weer op komst? De beste manier om jouw tuinset te beschermen is met een tuinsethoes. Tuinmeubelland biedt een ruim assortiment tuinsethoezen van het kwaliteitsmerk Garden Impressions. De hoezen zijn in verschillende maten verkrijgbaar voor iedere tuinset. Zo blijft jouw tuinset beschermd tegen vuil en vlekken. Naast tuinsethoezen biedt Tuinmeubelland ook loungeset hoezen, barbecue hoezen en parasolhoezen van diverse sterke merken en nog veel meer. Bij Tuinmeubelland vind je de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Aankooptips voor tuinsethoezen

Wanneer je beschikt over een tuinset of van plan bent een tuinset te kopen, maar nog geen beschermhoes hebt, adviseert Tuinmeubelland een tuinset hoes aan te schaffen. Deze hoezen verlengen de levensduur van jouw tuinset. Daarnaast houd de beschermhoes jouw tuinset schoon en beschermt het tegen schade door bijvoorbeeld regen. Kijk bij de aankoop van een beschermhoes goed naar welke tuinset je hebt of besluit te kopen. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Zo hebben wij zowel ronde als rechthoekige beschermhoezen. Daarnaast bieden wij ook aparte hoezen voor tuinbanken en tuinstoelen. Je kunt per product bekijken wat de afmetingen zijn.

Tuinset beschermhoezen bestellen bij Tuinmeubelland

Tuinsethoezen bestel je snel en eenvoudig via onze online winkel. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Heb je vragen over hoezen of andere producten uit onze collectie? Mail dan naar info@tuinmeubelland.nl of bel 088-66 00 200 voor meer informatie. Wij helpen je ook graag verder in een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.