Betaalgemak

 

Veilig én eenvoudig online betalen

Veilig online winkelen vinden we belangrijk. Daarom heeft Tuinmeubelland een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Dit keurmerk wordt ondersteund door de Consumentenbond en laat je zien dat je veilig online kunt winkelen en betalen bij Tuinmeubelland. Daarnaast maakt deze webshop gebruik van een beveiligingscertificaat SSL. De volledige website is beveiligd en op het moment dat je een transactie of een contactverzoek verzendt, kun je er op vertrouwen dat je dit met een veilige versleutelde verbinding doet. Je kunt dit herkennen aan de 'https' voor het webadres en aan het groene slotje in de adresbalk. Wij bieden je diverse eenvoudige manieren van betalen: via iDeal, rembours, creditcard, paypal, in de winkel, achteraf via AfterPay. Vanuit het buitenland kun je naast de genoemde opties een internationale overboeking doen, of je kiest voor Sofort Banking, Mistercash, Paypal of Giropay. Je kiest wat je het meest prettig vindt.

 - terug naar boven -iDeal

Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij Tuinmeubelland afrekenen. Je rekent in jouw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door jouw eigen bank. Het is niet nodig om je aan te melden, je kunt direct gebruik maken van iDeal.

 iDeal wordt ondersteund door:

 ABN AMRO            ASN Bank           SNS Bank           ING           Van Lanschot Bankiers
                               
   Bunq           Rabobank           Triodos Bank  Knab  SNS Regio bank
                               

Voordelen:

    Snelle levering van jouw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij Tuinmeubelland op de rekening staat;
    Jouw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
    Jouw bestelling is direct betaald.

 

 - terug naar boven -Rembours

Jouw bestelling onder rembours ontvangen kan natuurlijk ook. Dit houdt in dat je met de pin betaalt bij de chauffeur. Er komen bij deze verzendmogelijkheid wel extra kosten bij. Deze bedragen voor bestelling binnen Nederland 14,95 euro. Het is helaas niet mogelijk om onder rembours naar het buitenland te verzenden.

- terug naar boven -Creditcard

Het is mogelijk om met creditcard te betalen. Voor het afrekenen van de order met creditcard brengt Tuinmeubelland geen toeslag over het aankoopbedrag in rekening.

terug naar boven -PayPal

Met PayPal kun je al jouw online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via jouw mobiel of tablet met de PayPal-app. Je kunt jouw bestelling op Tuinmeubelland betalen met Paypal, je dient wel over een PayPal account te beschikken.
U kunt hier meer lezen over Paypal.

Let op! Voor het afrekenen van de order met Paypal brengt Tuinmeubelland een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor Tuinmeubelland te dekken. Wil je dit liever niet? Kies dan voor een andere betaaloptie, zoals: iDeal of vooruitbetalen.

- terug naar boven -


 

AfterPay

Betaal je liever niet vooruit? Dan kun je naast de optie ‘levering onder rembours’, ook kiezen voor de betaaloptie AfterPay. AfterPay voert voor Tuinmeubelland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Door te kiezen voor AfterPay heb je een betaaltermijn van 14 dagen. De kosten van deze service bedraagt 1,25% van de orderwaarde.

Bekijk de algemene voorwaarden van AfterPay.

 - terug naar boven -


 


In de winkel

Bovendien kun je er natuurlijk ook voor kiezen om bij één van onze Tuinmeubelland winkels af te rekenen. In onze winkels kun je op diverse wijzen betalen:

  • Pin
  • Credit card
  • Contant

Bekijk onze openingstijden wanneer je in welke vestiging terecht kunt.

 - terug naar boven -


 

Buitenland betaling

Wanneer je niet in Nederland woont en de betaling voor jouw bestelling in orde wilt maken, kan dit met internet bankieren. Hierbij heb je het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, die vindt je hieronder:

  • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
  • BIC nummer: SNSBNL2A 
  • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode

  - terug naar boven -


 

 

Sofort Banking

Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via Ideal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook onze Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt deze webshop tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

 - terug naar boven -


 

Mistercash

Mistercash is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als je iets via internet heeft besteld en je wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Deze webshop biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

 - terug naar boven -


 

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

 - terug naar boven -