Betalen

Betaalmogelijkheden

Veilig én eenvoudig online betalen

Veilig online winkelen is zeer belangrijk. Daarom heeft Tuinmeubelland een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet ondersteund door de Consumentenbond.

Tuinmeubelland maakt ook gebruik van een beveiligingscertificaat SSL. Je kunt dit herkennen aan de 'https' voor het webadres en aan het groene slotje in de adresbalk.

Tuinmeubelland biedt diverse eenvoudige manieren van betalen in Nederland, België en Duitsland: via iDeal, overboeken, rembours, creditcard, PayPal, in de winkel, achteraf via AfterPay. Betalen vanuit het buitenland kan uiteraard ook eenvoudig en veilig, lees meer informatie over buitenlandbetalingen.

Betalen via iDeal
Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij Tuinmeubelland afrekenen. Je rekent in jouw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door jouw eigen bank. Het is niet nodig om je aan te melden, je kunt direct gebruik maken van iDeal.

 iDeal wordt ondersteund door:

iDeal banken

Voordelen:

    Snelle levering van jouw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij Tuinmeubelland op de rekening staat;
    Jouw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
    Jouw bestelling is direct betaald.

Betalen via Overboeken
Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per handmatige overboeking wil betalen is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • Onder vermelding van je: Naam, ordernummer en postcode
 • Tuinmeubelland valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Betalen met de pin bij aflevering: Rembours
Bij bezorgen onder rembours betaal je per pin bij ontvangst aan de chauffeur. De extra kosten binnen Nederland bedragen € 10,-. Buitenland zendingen en contant betalen is niet mogelijk. Contant betalen kan alleen vooraf in één van de mega stores.

Betalen via Creditcard
Het is mogelijk om je online bestelling met creditcard te betalenTuinmeubelland brengt geen toeslag in rekening.

Betalen via PayPal
Met PayPal kun je alle online aankopen betalen door alleen jouw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Je dient over PayPal account te beschikken. Let op. Voor het afrekenen met PayPal brengt Tuinmeubelland een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor Tuinmeubelland te dekken. Lees meer over PayPal.

Betalen in mega stores

Naast alle online betaalmogelijkheden kun je natuurlijk ook in één van de Tuinmeubelland mega stores afrekenen. In de mega stores kun je op de volgende wijze betalen:

 • Pin
 • Credit card
 • Contant

Bekijk de openingstijden per vestiging.

AfterPay: achteraf betalen NL en BE

AfterPay voor Nederland en België
Met de betaaloptie AfterPay kan je achteraf, na aflevering van jouw bestelling, betalen. Deze betaaloptie is beschikbaar voor Nederland en België. Zo gaat dit in z’n werk:

 1. AfterPay voert voor Tuinmeubelland het volledige achteraf betaalproces uit
 2. Je ontvangt een betaaloverzicht van AfterPay
 3. Je kunt via het portaal jouw betaaloverzichten inzien, beheren en betalen
 4. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Gegevenscontrole
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een algemene gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement in de algemene voorwaarden van AfterPay. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Door te kiezen voor AfterPay heb je een betaaltermijn van 14 dagen.

Servicekosten
De kosten van deze service bedraagt 1,25% van de totale orderwaarde. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode.

Gespreid betalen NL

Gespreid betalen is alleen beschikbaar in Nederland. Bij de keuze voor gespreid betalen via SprayPay betaal je je bestelling (mogelijk tussen € 250,- en € 3500,-) in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen. De defenitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9%-14% afhankelijk van de looptijd. Bij de producten die daarvoor in aanmerking komen, vermelden we op de productpagina de maandbedragen op basis van 36 maanden (11.9%).

Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten).  De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. 

Hoe werkt gespreid betalen: het kopen op afbetaling?

 • Wanneer je jouw tuinmeubelen hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
 • Kies in het bestelproces bij ‘Stap 3 Betaling’ de betaalmethode SprayPay
 • Je krijgt enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
 • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
 • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
 • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
 • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso

Wat kost het kopen op afbetaling?

SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9%-14% afhankelijk van de looptijd van de financiering. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen op basis van 12 maanden? Gebruik dan de rekenformule:  

 • Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.

Buitenlandse betaling

Wanneer je niet in Nederland woont en de betaling voor jouw bestelling in orde wilt maken, kan dit met internet bankieren. Hierbij heb je het IBAN en BIC nummer nodig. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • BIC nummer: SNSBNL2A 
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • Tuinmeubelland valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Vanuit het buitenland kun je ook kiezen voor:

Sofort Banking
Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via iDeal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt Tuinmeubelland tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

MistercashMister Cash
Mistercash is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als je iets via internet hebt besteld en je wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Tuinmeubelland biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Factuur opvragen

Enkele dagen na levering van jouw bestelling ontvang je per e-mail de factuur. Zowel bij bestellingen via de webshop als in de winkels ontvang je een factuur. Het is daarom van belang om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De factuur is tevens het garantiebewijs van je bestelling.

Wil je de factuur eerder ontvangen? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar de klantenservice.

Kortingscode of waardebon

Een kortingscode of waardebon kun je snel en eenvoudig via de webshop van Tuinmeubelland inwisselen. Bij stap 4 in het bestelproces kun je door het hokje ‘Ik heb een waardebon’ aan te vinken de code invullen.

Bij de aankoop kun je de waardebon alleen volledig gebruiken.

 • Het totaalbedrag komt op precies € 0,00 uit. Je ziet bij stap 3 Betaling, de betaalmethode ‘waardebon volledig gebruiken’ aanklikken. Kies afrekenen, er zijn geen betaalgegevens nodig.
 • Je houdt een restbedrag over. Het restbedrag kun je eenvoudig betalen met één van de opties.

Tuinmeubelland accepteert geen waardebonnen van andere organisaties, zoals een VVV Cadeaukaart.

Waardebon
Een waardebon is leuk om cadeau te geven. De waardebon geeft een bedrag van € 5,- aan. Wil jij een waardebon van € 20,- kies dan bij aantal 4x €5,-. Bekijk de Tuinmeubelland waardebon.

Cadeaubon Tuinmeubelland