ACTIE: 10% EXTRA KASSAKORTING

TOP actie van Tuinmeubelland!

YES! Van 1 tot 18 augustus 2022 krijg je op heel veel producten 10% EXTRA KASSAKORTING!

Zo werkt het:

Zie je een product met een 10% actielabel? Dan is dit product tot 18 augustus 2022 EXTRA goedkoop. Met het invoeren van de unieke kortingscode     KORTING10     krijg je bij een online bestelling, op de afrekenpagina, extra 10% korting op de verkoopprijs. (Let op: hoofdlettergevoelig: code invoeren met hoofdletters).

Kom je naar een Tuinmeubelland winkel? Dan berekenen we de korting EXTRA bij de kassa.

Voer op de afrekenpagina de code in:        KORTING10

actiecode invoeren

Uitzonderingen

  • Producten zonder actielabel 10% doen niet mee.

  • Uitgezonderde merken: Nesling, Besway, Intex, Keter.

  • Uitgezonderde producten: de al lopende acties (zoals magazijnsale artikelen, deze zijn al extra goedkoop).Je herkent ze aan een rood SALE label. Hiervoor gelden simpelweg de 'van' en 'voor' prijzen. (En soms kan het nog goedkoper door een product af te halen in een winkel; dit betreft enkele producten met expliciete vermelding). Kom je naar één van de Tuinmeubelland winkels, kijk dan naar de actielabels in de winkel. 

  • De kortingsacties zijn alleen geldig op nieuw geplaatste orders in de periode van 1 tot 18 augustus 2022 bij Tuinmeubelland winkels of web.

  • Voor alles geldt: op = op. Als een product uitverkocht raakt en buiten de actieperiode of in 2023 pas weer leverbaar is, kan het helaas niet meer meedoen. En we behouden ons het recht voor om de acties te wijzigen.

  • Producten uitgezonderd zijn ook: 'outlet' artikelen, B-keuze artikelen (al dan niet met schade, laatste showroomsets en 'tentverkoop' artikelen).

Voorwaarden

  • De kortingsacties kunnen niet worden toegepast bij reeds geplaatste orders. 

  • Uitlevering van de orders moet in de periode tot 30 augustus 2022 worden ingepland. 

Informatie over het eventueel afhalen van bestellingen vind je hier >

Vragen? Neem contact op met de Tuinmeubelland klantenservice