Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Boretti Da Vinci barbecuehoes
  € 59,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Bernini barbecuehoes
  € 49,95 Incl. BTW
 • Boretti Carbone barbecuehoes
  € 49,95 Incl. BTW
 • Boretti Tonello houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 229,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Barbecuehoes Fratello
  € 49,95 Incl. BTW
 • Boretti Terzo cast iron houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 189,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Fratello houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 319,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Addizio gasbarbecue + gereedschapsset
  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Forza gasbarbecue met gratis hoes + gereedschapsset

  € 749,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Totti houtskoolbarbecue met gratis gereedschapsset

  € 245,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Forza gasbarbecue met gratis hoes + gereedschapsset

  € 749,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Robusto gasbarbecue + afdekhoes & gereedschapset

  € 549,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Boretti Da Vinci BBQ Nero + gasdrukregelaar + hoes

  € 899,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Boretti buitenkeukens en BBQs: Passione in Cucina!

Lees meer over Boretti

Heb je wel eens gehoord van het Italiaanse kwaliteitsmerk Boretti? Dit fantastische merk biedt zeer stijlvolle barbecues en buitenkeukens met hoogwaardige kwaliteit. Boretti barbecues staan immers voor genieten van een mooie avond in jouw tuin met familie en vrienden. Daarnaast pak je met een Boretti BBQ culinair uit en heb je bovendien optimaal gebruiksgemak. Met Boretti barbecues heb je gegarandeerd een prachtige Italiaanse design BBQ met twee jaar productgarantie en service aan huis. De Boretti BBQ’s en andere Boretti producten zijn bij Tuinmeubelland verkrijgbaar voor de allerlaagste prijs.

Boretti gasbarbecues en luxe houtskoolbarbecues

De mooie buitenkeukens en barbecues van Boretti zijn zowel in gas- als houtskool variant te verkrijgen. De keuze die jij maakt is per persoon verschillend. Wil jij voor een snelle bereiding? Kies dan voor een Boretti gasbarbecue. Wil jij liever een authentieke smaak aan het vlees meegeven? Dan is een Boretti houtskool barbecue jou op het lijf geschreven. Een Boretti gasbarbecue biedt het gemak omdat je meteen kan beginnen met barbecueën en is bovendien gezonder dan houtskool. Daarentegen heb je met een Boretti houtkoolbarbecue de authentieke houtskool smaak die door velen erg word gewaardeerd. Ook zijn er bijpassende accessoires verkrijgbaar bij de Boretti barbecues, zoals stevige beschermhoezen en barbecue draaispitten.

Boretti buitenkeuken op gas

Een gasbarbecue van Boretti is uitermate luxueus en ook heel stijlvol. Barbecueën op een Boretti gasbarbecue is gemakkelijk en het eten is snel klaar. Ook niet onbelangrijk is dat de Boretti barbecues onderhoudsvriendelijk zijn. Dat wordt elke dag in de zomer barbecueën met de Boretti gasbarbecue! Tuinmeubelland heeft altijd een laagste prijsgarantie en daarom koop je je Boretti gasbarbecue heel voordelig. Bestel de Boretti BBQ online of kom naar één van de drie mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam. De medewerkers van Tuinmeubelland leggen graag uit hoe een gasbarbecue werkt en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Bij de Boretti gasbarbecues kun je speciale barbecuehoezen kopen, zodat je Boretti BBQ nog langer meegaat.

Boretti authentieke houtskool barbecues

De Boretti houtskoolbarbecues zijn voor echte barbecueliefhebbers, die houden van de geur en de rokerige smaak van het vlees. Proef je het al? Boretti houtskoolbarbecues zijn van de beste kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Bekijk alle Boretti houtskoolbarbecues en bestel de Boretti BBQ online of in de winkel. Twijfel je over hoe je een Boretti houtskoolbarbecue het beste kunt onderhouden? Neem dan contact op met de klantenservice van Tuinmeubelland. De ervaren medewerkers vertellen je graag over hoe je je Boretti BBQ het langst goed houd. Geniet van het barbecueën met een Boretti houtskoolbarbecue. Er zijn door Boretti ook compacte barbecues ontworpen die u gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een weekendje weg. Ideaal als u overal wilt kunnen barbecueën op jouw vertrouwde Boretti barbecue.

Hoge kwaliteit barbecues

Al meer dan 20 jaar is het merk Boretti bekend om innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. Boretti staat bekend om kwaliteit, techniek en design. Boretti barbecues zijn eenvoudig in gebruik en je maakt heerlijke gerechten met de buitenkeukens. Twijfel je tussen een gasbarbecue en een houtskoolbarbecue, neem dan de Boretti houtskool- en gasbarbecue. Zo hoef je nooit te kiezen. Met een groot gezelschap maak je gebruik van de gasbarbecue en als er een kleine groep komt eten kies je voor de houtskoolbarbecue. Bij Tuinmeubelland koop je een Boretti barbecue altijd voor de beste prijs, want Tuinmeubelland heeft een laagste prijs garantie. Bij Tuinmeubelland zijn ook regelmatig Boretti barbecues in de aanbieding, dus houdt de website goed in de gaten.

Koop nu Boretti barbecues online op Tuinmeubelland.nl

Een Boretti BBQ bestel je eenvoudig via Tuinmeubelland.nl Heb je vragen over een van de producten van Boretti of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met Tuinmeubelland via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Liever een Boretti in het echt zien of persoonlijk advies over de aankoop van een Boretti? Breng dan een bezoek aan een van de mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam.

Boretti: Passione in Cucina