Service & contact

Contact met Tuinmeubelland

De klantenservice staat altijd voor jou klaar.De medewerkers streven ernaar om jouw vraag zo snel mogelijk te behandelen. Je kunt Tuinmeubelland bereiken via de telefoon, e-mail, chat of WhatsApp.

Bereikbaarheid
Maandag t/m vrijdag van 09:30 - 17:00 uur

Telefoon - gebruikelijke belkosten

Je kunt de klantenservice van Tuinmeubelland telefonisch bereiken op: 088-66 00 200.

E-mail - gratis
Stuur je liever een e-mail? Dat kan! Het e-mailadres Tuinmeubelland is: info@tuinmeubelland.nl Tuinmeubelland pakt je e-mail zo snel mogelijk. Het streven is om binnen twee werkdagen een reactie te geven.

Online chat - gratis
Via de website van Tuinmeubelland kun je live chatten. Gebruik hiervoor de live chatfunctie rechts onderin het scherm. Je hebt een live verbinding met één van de medewerkers en je krijgt direct antwoord op jouw vragen.

Mocht het erg druk zijn of er is tijdelijk geen medewerker beschikbaar, dan wordt je vraag binnen 4 uur beantwoord. In het weekend kun je ook gerust je vraag stellen. Je vraag wordt maandag opgepakt en beantwoord.

WhatsApp - gratis
Je kan ook gebruik maken van WhatsApp. Dat werkt als volgt:

 • Voeg nummer +31 (0)6 45481008 toe aan je contactenlijst.
 • Vernieuw eventueel de contactenlijst.
 • Open WhatsApp en start een nieuw gesprek.

Let op: je kunt dit nummer niet bellen, uitsluitend bereikbaar voor WhatsApp-berichten. 

Mocht het erg druk zijn of er is tijdelijk geen medewerker beschikbaar, dan wordt je vraag binnen 4 uur beantwoord. In het weekend kun je ook jouw vraag stellen via WhatsApp. Je vraag wordt maandag opgepakt en beantwoord.

Contactformulier - gratis
Eenvoudig contact opnemen met Tuinmeubelland kan ook door onderstaand contactformulier in te vullen. We doen ons uiterste best uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden. Belangrijk: Vul bij contactformulier ook jouw postcode en huisnummer toe voor een snellere verwerking van jouw vraag.

Heb je een vraag? Stel deze gerust via onderstaand contactformulier. Het is momenteel wel erg druk. De serviceafdeling streeft ernaar om binnen twee à drie werkdagen contact met je op te nemen. Vast dank voor je geduld.

Je gegevens

* Vereiste velden

Gegevens van het hoofdkantoor van Tuinmeubelland*:

Tuinmeubelland Holding B.V. (hoofdkantoor)
De Donge 2
8253 PT Dronten

* De online activiteiten van Tuinmeubelland vallen onder Outdoor Services One B.V.

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

BTW nummer België: BE 0700.746.113

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl

Bereikbaarheid Mega Stores

Openingstijden Mega Stores

Wil je een bezoek brengen aan één van de Tuinmeubelland Mega Stores? Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar.
Tip: Wil jij graag een tuinmeubel in het echt komen bekijken? Bij het betreffende artikel staat op de website of deze in de showroom naar keuze staat.

Bekijk de route en openingstijden van alle Tuinmeubelland winkels.

                   

Alles over Tuinmeubelland

De Geschiedenis van Tuinmeubelland

Tuinmeubelland is hét bedrijf waar je terecht kunt als je op zoek bent naar kwalitatief goede  tuinmeubelen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Naast een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen heeft Tuinmeubelland vele loungesets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinkussens, terrasverwarmers, barbecues, buitenkeukens en accessoires in het assortiment. In 2003 zijn Jeroen, Mark en Babs de eerste tuinmeubelwinkel begonnen in Dronten.

2003 start van tuinmeubelwinkel
Het idee om een eigen zaak te starten is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De twee broers Mark en Jeroen, samen met zus Babs, groeiden op in een ondernemende familie. Als studenten begonnen zij in de zomer van 2003 met het verkopen van tuinmeubelen voor consumenten in een leegstaand pand in het winkelcentrum van Dronten. Op 30 januari 2004 openden zij de deuren van de eerste ‘Garden Gallery’ tuinmeubelwinkel in Dronten, toen al gevestigd op een mooie zichtlocatie op het bedrijventerrein met een grote showroom van zo’n 600 m2.

2007 nieuw pand Garden Gallery
Het vernieuwde pand van ‘Garden Gallery’ in Dronten wordt geopend aan De Donge 2 in Dronten. Een nog mooiere zichtlocatie met een fenomenaal pand met een statige uitstraling.

Tuinmeubelland Dronten opent haar deuren opnieuw met een zeer grote showroom van wel 3.000 m2  verdeeld over twee verdiepingen waarbij een lift aanwezig is. Het stylingteam doet haar uiterste best om de winkel er altijd gezellig gedecoreerd erbij te laten staan volgens de laatste tuintrends. Wil je inspiratie opdoen? Dan ben je uiteraard van harte welkom!

 • Gratis parkeren
 • Rolstoelvriendelijk
 • Gratis toiletten
 • Koffiehoek
 • Speelhoek voor de kinderen
 • AED beschikbaar

2011 online webshop
Het domein GardenGallery.nl wordt vastgelegd met als doel om tuinmeubelen online te verkopen. Internet winkelen wordt steeds populairder bij het grote publiek. Met een professionele webshop staat Gardengallery.nl direct goed in Google en het wekt bovendien veel vertrouwen bij de bezoekers uit de winkel. 

2011 Jeroen, Mark en Babs besluiten om de naam ‘Garden Gallery’ onder een andere naam door te laten gaan namelijk:  Tuinmeubelland. Deze naam past beter bij de visie en uitstraling van de huidige tuinmeubelmarkt.  Na de vernieuwde naam en strategie is Tuinmeubelland de snelst groeiende winkelketen van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. De belangrijkste speerpunten van Tuinmeubelland zijn:

 • Een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen, partytenten en parasols van diverse merken
 • De allerlaagste prijsgarantie!
 • Een uitgestekende productkwaliteit & service.

2013 & 2014 opening Tuinmeubelland Zaandam & Veghel
Door de groeiende vraag in kwalitatief goede tuinmeubelen zijn in 2013 en 2014 de vestigingen respectievelijk Zaandam en Veghel geopend. De panden bevinden zich op pure A-locaties en zijn goed daardoor bereikbaar. Bij de mega stores Veghel en Zaandam zijn goede faciliteiten aanwezig.

 • Gratis parkeren
 • Rolstoelvriendelijk
 • Lift aanwezig (Veghel)
 • Gratis toiletten
 • Koffiehoek
 • Speelhoek voor de kinderen

Tuinmeubelland Zaandam – opening 2013
In de bruisende stad Zaandam bevindt zich op het industrieterrein bij Loods 5, Tuinmeubelland Zaandam. Tuinmeubelland Zaandam bestaat uit een gelijkvloers showroom met een inhoud van ca. 2.500 m2. De koopavond in Zaandam is elke donderdag. Neem gerust een kijkje in de prachtige winkel voor veel tuininspiratie waar altijd een kopje koffie klaar staat.

Tuinmeubelland Veghel – opening 2014
Op het grote industrieterrein Poort van Veghel bevindt zich Tuinmeubelland Veghel. De winkel heeft een grote oppervlakte van maar liefst 3.500 m2. Dit is verdeeld over twee verdiepingen die te bereiken is met een lift. In de sfeervolle showroom ben je van harte welkom om inspiratie op te doen. De winkel is volledige gedecoreerd met stijlvolle accessoires en mooie sierkussens.

Het gezicht achter

Het Tuinmeubelland team staat altijd voor jou klaar, zowel in de mega stores als op het hoofdkantoor.

Team Tuinmeubelland Dronten     Team Tuinmeubelland Veghel
Tuinmeubelland Dronten Tuinmeubelland Veghel
Team Tuinmeubelland Zaandam Marketingteam Tuinmeubelland
Tuinmeubelland Zaandam  Marketing 
Administratie Tuinmeubelland Klantenservice Tuinmeubelland
Administratie Binnendienst