Intex opblaasbare jacuzzi Spa

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Collectie2019
  Intex Pure Spa Bubble Therapy - rond

  € 449,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Intex onderhouds set Intex Spa
  € 13,95 Incl. BTW
 • Collectie2019
  Intex Handstofzuiger zwembad

  € 63,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Intex spa kopen? Tuinmeubelland.nl

Ken je de Intex spa al? Behoefte aan ontspanning met dat echte luxegevoel? Dan is een Intex spa wat je zoekt. Een Intex spa is een opblaasbare jacuzzi met alle voordelen van de bekende jacuzzi. Heerlijk een romantische avond met z’n tweeën? Of met vrienden gezellig ontspannen in de achtertuin? Dat kan met de Intex spa: het is een opblaasbaar bubbelbad, voorzien van alle fantastische functies van een 'echte' spa, zoals echte jets. Het brede assortiment Intex spa's van Tuinmeubelland biedt deze opblaasbare jacuzzi’s van het kwaliteitsmerk Intex voor de laagste prijs. Ga ook lekker samen bubbelen en kijk bij ons aanbod spa's voor meer informatie over deze mooie wellnessproducten.

Tips bij aankoop van een Intex spa, oftewel opblaasbare jacuzzi

Tuinmeubelland biedt verschillende soorten en maten Intex spa’s. Maar hoe kies jij nou de beste jacuzzi? Wat voor grootte mag de opblaasbare jacuzzi hebben? Welk model gaat jouw voorkeur naar uit? Tuinmeubelland legt dit graag aan je uit.

Het assortiment van Intex opblaasbare jacuzzi is te verkrijgen in zowel een ronde als in een achthoekig model. Deze twee modellen verschillen van elkaar wat betreft de jet-systemen. De Intex Pure Spa (het achthoekige model) beschikt over een speciaal zoutwatersysteem van 20W. Het zoutwater systeem zorgt ervoor dat je geen extra chloor hoeft te gebruiken om het water “gezond” te houden.

De Intex Pure Spa Bubble daarentegen maar liefst 120 ‘bubble jets’ om optimaal tot rust te komen. Tuinmeubelland adviseert daarom om goed te kijken wat voor soort opblaasbare jacuzzi je nodig hebt. Daarnaast biedt Tuinmeubelland nog diverse Intex accessoires voor jouw Intex spa zoals een hoofdkussen, een flessenhouder of een comfortabel zitje voor in jouw Intex spa. Verwen jezelf met het mooie, betaalbare alternatief voor een vaste spa, met alle voordelen die een opblaasbare jacuzzi/spa je biedt.

Opblaasbare jacuzzi Tuinmeubelland

Onderhoud aan de opblaasbare jacuzzi- Intex spa

Intex staat voor hoogwaardige producten van stevige materialen, uiteraard is het altijd raadzaam voorzichtig met de spa’s om te gaan. Zet de opblaasbare jacuzzi op een zachte ondergrond neer zoals het gazon of gebruik de speciale beschermtegels van Intex. Zorg er tevens voor dat de jacuzzi dagelijks wordt afgedekt met een speciaal afdekzeil. Dat voorkomt dat je vaak het water moet verversen.

Een Intex spa kopen bij Tuinmeubelland

Een Intex spa is makkelijk en snel te bestellen op Tuinmeubelland.nl. Je kunt bij de bestelling van jouw Intex spa zelf aangeven wanneer je het thuis bezorgd wilt hebben. Heb je vragen over een Intex spa of één van de Intex accessoires? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Tuinmeubelland! De medewerkers staan jou graag te woord! Wil je liever eerst de Intex spa in het echt zien of persoonlijk advies over de aankoop van een opblaasbare jacuzzi? Kom dan langs bij één van de drie mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam.

Intex-spa-opblaasbare-jacuzzi