Geopend: Koningsdag & Koopzondag

Trend: zwarte tuinmeubelen

Ben je op zoek naar zwarte tuinmeubelen? Bekijk de hele collectie zwarte tuinmeubelen nu online!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De grootste collectie zwarte tuinmeubelen online

Een trend die steeds zichtbaarder wordt binnen tuinmeubelen, is de kleur zwart. De kleur zwart wordt steeds populairder omdat het een kleur is die jouw tuin stoer, modern en elegant maakt. Hierdoor past een zwart tuinmeubel bij iedereen en kun je door middel van accessoires een eigen stijl er aan toevoegen.

Zwarte tuinmeubelen combineren

Hoe leuk is het om te mixen en matchen met de kleur zwart en diverse materialen. Wanneer je een moderne strakke tuin hebt kun je zwarte tuinmeubelen goed combineren met aluminium. Heb jij meer een warme sfeervolle tuin, combineer dan teakhout met zwarte tuinmeubelen. Omdat de kleur zwart een goede basis is, kunnen er verschillende materialen mee gecombineerd worden.

Naast materialen kunnen er ook diverse kleuren aan zwarte tuinmeubelen worden toegevoegd. Zwart is een basiskleur en is met iedere andere kleur goed te combineren. Kies voor leuke sierkussens of buitenkleden.

Materiaalcombinaties bij zwarte tuinmeubelen

  • Zwarte aluminium tuinmeubelen: dé trend van dit moment: strak aluminium;
  • Zwarte wicker tuinmeubelen: landelijk en altijd populair;
  • Zwarte kunststof tuinmeubelen: opvallende designs in kunststof;
  • Zwarte tuinmeubelen, gecombineerd met natuurlijk teak: stijlvol en duurzaam.

Soorten tuinmeubelen in de kleur zwart

Tuinmeubelland heeft voor iedere tuin en gelegenheid zwarte tuinmeubelen, zoals een zwarte loungeset, tuinset, tuinstoel en tuintafel. Hierdoor is er altijd wel een zwart tuinmeubel dat bij je past. Heerlijk ontspannen na een dag hard werken in een loungeset? Tuinmeubelland biedt een ruim assortiment aan zwarte loungesets aan. Binnen dit assortiment kun je kiezen uit diverse materialen zoals aluminium of teakhout. Maar ook binnen de kussens zijn verschillende materialen verkrijgbaar, zoals all weather. All weather kussens kunnen buiten blijven liggen en hebben een speciale coating, waardoor ze na een regenbui met twee uur weer droog zijn.

Vind je de kleur zwart een leuke toevoeging aan je tuin en wil je graag een makkelijke set om aan te dineren. Kies dan voor een zwarte tuinset. Tuinsets zijn ideaal om met groepen vrienden of familie te dineren of met kinderen een spelletje te spelen. Je kunt natuurlijk ook een zwarte tuintafel en tuinstoelen kopen en dan zelf een set samen stellen. Bekijk ook eens de zwarte tuinstoelen.

Het onderhouden van zwarte tuinmeubelen

Om de levensduur van de zwarte tuinmeubelen te verhogen, wordt er wel aangeraden om in het najaar en in de winter de tuinmeubelen af te dekken met een beschermhoes. Ook is het raadzaam om de kussens van de zwarte tuinmeubelen droog op te bergen in de schuur of in een kussen box.

Je kunt aluminium altijd schoon maken met een sopje van groene zeep en een zachte doek. Teakhout vergt meer onderhoud. Teakhout zal de originele kleur behouden als je dit behandelt met een teakhouten olie, anders zal het hout gaan vergrijzen.

Tuinmeubelland heeft scherpe prijzen en er is dus voor ieder budget iets! Ben jij geïnspireerd door zwarte tuinmeubelen? Kom langs in een van de mega stores. Je bent natuurlijk ook online welkom. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland! 

Bekijk ook:

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels