Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

LotusGrill kopen? LotusGrill Classic | LotusGrill XL

Aanbieding LotusGrill Classic | LotusGrill XL | Tuinmeubelland

Nieuw in het assortiment van Tuinmeubelland: de LotusGrill barbecues van Interhall. Met als toppers de bekende LotusGrill Classic en LotusGrill XL houtskool barbecues. Lees snel alles over dit unieke houtskool barbecue systeem en geniet van efficiënt barbecueën.Wat is een LotusGrill barbecue?

De LotusGrill houtskool barbecue is voorzien van een uniek systeem, welke zorgt voor een zeer efficiënte verwarming van de kolen. De LotusGrill is voorzien van een binnen- en buitenschaal, waarbij de kolen in de binnenste schaal geplaatst worden. Door de kolen aan te steken ontstaat er een zeer effectieve luchtcirculatie en verwarming. De houtskolen komen nog eens extra snel op temperatuur door het gebruik van brandpasta. En door het bijzonder efficiënte ontwerp komt het vet van het vlees niet op de kolen terecht komen, waardoor je geen last hebt van rookvorming of steekvlammen. Perfect!

Hoe werkt de LotusGrill?

Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van de unieke werking van de innovatieve LotusGrill.

Aanbieding LotusGrill Classic kopen?

Ben je op zoek naar een goede aanbieding houtskool barbecue in een compact formaat? Kijk dan eens naar de mooie aanbieding LotusGrill Classic. Deze houtskool barbecue van topkwaliteit is heel eenvoudig in de draagtas mee te nemen naar het strand, op de boot of de camping. De LotusGrill Classic is niet alleen een kwalitatieve topper, maar ook zeer stijlvol en te verkrijgen in een brede selectie vrolijke kleuren.

Aanbieding LotusGrill XL kopen?

De LotusGrill XL is ook een echte topper op het gebied van barbecueën. Een maatje groter dan de Classic en hetzelfde unieke efficiënte barbecue systeem. De LotusGrill XL is ook in stijlvolle kleurstellingen te verkrijgen bij Tuinmeubelland. Je vindt de aanbieding LotusGrill XL online, maar ook in de Tuinmeubelland winkels in Dronten, Veghel en Zaandam. 

lotusgrill bbq

lotusgrill barbecue


Reviews en gebruikservaring LotusGrill

De Nederlandse Consumentenbond heeft enige tijd geleden de originele LotusGrill aan een gebruikerstest onderworpen. Bekijk het filmpje van de Consumentenbond en zie hoe de LotusGrill werkt.