15% korting met code: KORTING15

Stoel-Bank lounge diningset

Een Stoel-Bank lounge diningset is perfect om heerlijk van de zon én van jouw eten te genieten. Bekijk de collectie en kom langs bij Tuinmeubelland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stoel-Bank lounge diningset kopen?

Tuinmeubelland biedt een ruime keuze aan Stoel-Bank lounge diningsets die volop plezier en comfort bieden tijdens het mooie weer. Alle lounge diningsets zijn eenvoudig te bestellen op de website van Tuinmeubelland, verder zijn ze te vinden in onze drie winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.

Wat is een lounge dining set?

Een combinatie tussen een loungeset en een tuinset, dat is een lounge dining set. De lounge dining sets hebben een hogere tafel dan een loungeset, waardoor er eenvoudig aan een lounge dining set gedineerd kan worden.

Door te gaan voor een stoel – bank lounge dining set heb je een unieke lounge dining set, omdat veel mensen voor de hoekbank lounge dining set gaan.

Met de stoel – bank lounge dining set kun je zelf de opstelling bepalen en dus neer zetten wat het beste bij jouw tuin past!

Materialen stoel-bank lounge dining set

De stoel-bank lounge dining set is verkrijgbaar in wicker en aluminium. Heb jij een sfeervolle, landelijke tuin? Ga dan voor een wicker lounge dining set. Dit geeft een warme toevoeging aan jouw tuin. Heb jij meer een strakkere, moderne tuin? Kies dan voor een aluminium lounge dining set. Beide materialen zijn eenvoudig te onderhouden met een sopje van groene zeep en de reiniger en beschermer van StarBrite. Houdt er wel rekening mee dat wicker met de beschermer behandeld moet worden, om het vlechtwerk soepel te houden.

Waar let je op bij de aanschaf van een lounge dining set?

Het belangrijkste is dat je van te voren de afmetingen van de ruimte waar de lounge dining set komt te staan op meet. Zo weet je zeker dat de lounge dining set gaat passen. Denk ook altijd aan het looppad of openslaande deuren. Dit zijn belangrijke pijlers die mensen vaak vergeten. Wil je graag advies ontvangen? Bel dan naar 088 – 66 00 200, mail naar info@tuinmeubelland.nl of start de chat!

Wil jij de stoel – bank lounge dining sets graag in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze mega stores. Het personeel staat klaar om jou te helpen en al je vragen te beantwoorden. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland.

Bekijk ook:


De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

winkelbreed1000