Parasols & Voordeelbundels >

Jamie Oliver barbecues

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben je op zoek naar een barbecue van kwaliteit? De Jamie Oliver barbecue is ontworpen door één van de beste koks; Jamie Oliver. Hij weet als geen ander wat we terug willen zien bij een barbecue. De Jamie Oliver barbecue is nu verkrijgbaar bij Tuinmeubelland. Kwaliteit staat voor op bij de barbecues van Jamie Oliver. De barbecues hebben een mooie uitstraling, maar zijn daarbij ook heel degelijk en van goede kwaliteit. Op deze pagina vind je het aanbod van de producten van Jamie Oliver.

Waarom Jamie Oliver barbecues?

Jamie Oliver barbecues hebben veel verschillende uitvoeringen in het assortiment. Zo kun je bij Tuinmeubelland terecht voor de Jamie Oliver park. Deze handige, stijlvolle barbecue heeft een diameter van ruim 34 centimeter. Hierdoor is deze zeer compact en handig in gebruik. De handige Jamie Oliver Park is verkrijgbaar in het zwart, rood, blauw, turquoise en geel. De Jamie Oliver Pro is een grote, luxe buitenkeuken. Deze luxe buiten barbecue is een aanwinst voor de echte barbecueliefhebber en daarnaast ook nog eens makkelijk te verplaatsen.

Met de Tall Boy BBQ, Sizzler BBQ en Classis BBQ heeft Jamie Oliver ook nog diverse luxe houtskoolbarbecues in het assortiment welke tevens makkelijk verplaatsbaar zijn. Alle barbecues zijn verkrijgbaar bij Tuinmeubelland met één jaar productgarantie.

Online Jamie Oliver barbecues bestellen bij Tuinmeubelland

De barbecues van Jamie Oliver bestel je gemakkelijk en snel op Tuinmeubelland.nl. Je kunt zelf de afleverdatum selecteren en bovendien worden bestellingen vanaf €50 gratis bij je thuis bezorgd. Heb je vragen over Jamie Oliver barbecues of over een van de producten van dit merk? Neem dan gerust contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Natuurlijk ben je voor een persoonlijke offerte en bijbehorend advies op maat ook van harte welkom bij een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.