Onderhoud tuinmeubelen

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Teak Reiniger en Hersteller – 500 ml
  € 16,95 Incl. BTW
 • 4 Seasons outdoor Teak reiniger - 1000 ml
  € 19,95 Incl. BTW
 • Teak Beschermer – Klassiek – 473 ml
  € 28,95 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • 4 Seasons Outdoor teak shield - 1000 ML
  € 29,50 Incl. BTW
 • 4 Seasons outdoor Vintage teak beschermer - 1000 ml
  € 29,95 Incl. BTW
 • 4 Seasons Outdoor instant grey - 1000 ML
  € 29,95 Incl. BTW
 • Teak Beschermer – Klassiek – 950 ml
  € 37,95 Incl. BTW
 • Teak Reiniger en Hersteller – 1900 ml
  € 39,95 Incl. BTW
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Onderhoud tuinmeubelen op Tuinmeubelland.nl

Waarom is het onderhoud van jouw tuinmeubelen zo belangrijk? Door goed onderhoud blijven jouw tuinmeubelen langer mooi en beschermd. Tuinmeubelland biedt daarom een ruime collectie aan verschillende onderhoudsproducten van het kwaliteitsmerk Eden om jouw tuinmeubelen te reinigen. Daarnaast zijn er ook diverse producten van Eden om de levensduur van jouw tuinmeubelen te verlengen. Bij Tuinmeubelland vind je altijd de beste kwaliteit voor de allerlaagste prijs.

Eden onderhoudsproducten

Zijn jouw tuinmeubelen aan onderhoud toe? Het merk Eden heeft zowel reinigingsproducten als andere onderhoudsproducten. Zo is er bijvoorbeeld een speciale teak shampoo voor het reinigen van teak en een kwalitatief hoogwaardige teak olie die het materiaal weer een prachtige uitstraling geeft. Bovendien beschermt de olie het teakhout weer tegen de aanhechting van nieuwe vlekken en vuil. Er zijn niet alleen reinigingsmiddelen voor teakproducten, maar ook voor alle andere materialen. Zo zijn er producten voor polywood, vlechtwerk, textileen, aluminium, natuursteen, glas, spraystone, Sunbrella en vinyl. Ook is er een roestvlekken verwijderaar en een schimmel- en weerplekkenverwijderaar beschikbaar.

Onderhoudsproducten bestellen bij Tuinmeubelland

Je bestelt gemakkelijk onderhoudsproducten voor jouw tuinmeubelen via onze webshop op Tuinmeubelland.nl. Bij bestellingen vanaf €50 wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Wil je meer weten over onderhoudsproducten? Neem dan contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Wil je graag persoonlijk advies over welk onderhoudsproduct je nodig hebt of het gebruik hiervan? Breng dan een bezoek bij van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam.