Lounge vuurtafel

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Cosiloft vuurtafel Divider - teak
    € 999,00 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Sfeervolle lounge vuurtafel kopen?

Wil je er ’s avonds warmpjes bij zitten en wil je extra sfeer in de tuin? Kies dan voor een vuurtafel. Dit is een prachtige design tafel met vuur op gas. Wil je ook graag een lounge vuurtafel in jouw tuin? Breng dan een bezoek aan de webshop van Tuinmeubelland en laat je inspireren door het veelzijdige assortiment vuurtafels die je hier aantreft. Er zijn vuurtafels in diverse stijlen en kleuren verkrijgbaar.

Waar let je op bij aankoop van een gas vuurtafel?

Natuurlijk is het belangrijk dat deze sfeermaker er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed past op jouw terras of in jouw tuin. Van welk materiaal zijn jouw andere tuinmeubels gemaakt? Probeer jouw aankoop daarop af te stemmen. Tuinmeubelland heeft exemplaren in diverse prijsklassen, dus maak de keuze voor de vuurtafel die het beste bij jouw wensen past.

Vuurtafels voor buiten optimaal onderhouden

De tafels zijn veelal onderhoudsvrij en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel. Kies je voor een hardhouten exemplaar? Dan doe je er goed aan om deze twee keer per jaar met olie in te smeren. Steigerhouten tafels kun je het beste bewerken met beits. De vlammenbak en het deksel kun je gemakkelijk schoonmaken met een doekje en wat schoonmaakmiddel. De brander heeft verder geen onderhoud nodig.