Loungesets

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Isabel loungeset 3-delig - donker grijs

    € 399,00 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een goedkope loungeset?

Heb je plannen om een nieuwe loungeset voor in de tuin te kopen? Neem dan eens een kijkje in het veelzijdige aanbod van Tuinmeubelland. Hier kun je een goedkope loungeset kopen waar je jarenlang plezier van hebt. Een absolute aanwinst voor jouw tuin of terras. En natuurlijk fantastisch aan te kleden met prachtige tuinkussens, mooie accessoires of bijvoorbeeld een lounge vuurtafel. Waar let je op bij de aankoop van een loungeset en hoe kun je het beste een set onderhouden?

Een loungeset kopen: waar let je op?

Bij de aankoop van een loungeset komen een aantal belangrijke zaken kijken. Hoeveel ruimte heb je in jouw tuin of terras voor een loungeset? Hoe groot mag de set zijn? Natuurlijk is ook de kleur niet geheel onbelangrijk. Bedenk ook dat er loungesets zijn van verschillende materialen, zoals wicker, hout, polywood, textileen all-weather stof. De keuze voor deze materialen kun je baseren op wat je mooi vindt, maar denk ook aan het onderhoud. Wil je optimaal genieten van jouw loungeset en heb je geen zin in vaak schoonmaken en veel kussens opbergen? Dan is één van de prachtige loungesets compleet gemaakt van hoogwaardige all-weather stof wellicht iets voor jou. 

De loungeset collectie van Tuinmeubelland

De loungeset collectie van Tuinmeubelland bestaat uit bijna 200 lounge producten. En daar zijn we trots op! Het grootste gedeelte van de lounge collectie is van het merk Garden Impressions. Dit merk staat bekend om haar goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Tegenwoordig zijn er qua soort loungeset grofweg twee indelingen het meest populair: de traditionele loungeset met een relatief lage zit, of de vernieuwende lounge dining sets met een relatief hoge zit. In het laatste geval is de loungeset eigenlijk een combinatie tussen een traditionele loungeset en een tuinset. Het beste van beide werelden!

Optimaal onderhoud van uw loungeset

Loungesets verdienen uiteraard ook een goed onderhoud. Door een set te voorzien van het juiste onderhoud, kun je lange tijd genieten van jouw aankoop. Een houten tuinset heeft meer onderhoud nodig dan alleen water en een spons. Deze zul je regelmatig in de lak moeten zetten om het hout mooi te houden. Wil je lang plezier hebben van jouw loungeset in de tuin, dan kun je het beste ook een bijpassende beschermhoes aanschaffen om de levensduur te verlengen van de set. Koop daarom bewust en houd rekening met eventueel onderhoud in de toekomst.

Jouw lounge tuinmeubelen goed beschermen?

Kijk dan ook even bij de speciale beschermhoezen voor de loungeset. Tuinmeubelland heeft een grote selectie aan loungeset beschermhoezen: voor elk product is er wel een geschikte hoes in een juiste afmeting. Dit geldt voor zowel de traditionele loungesets als de nieuwe lounge dining sets. Maar bijvoorbeeld ook voor de grotere lounge fauteuils of losse lounge banken. En vergeet ook de lounge kussens niet. Een aantal kussens zijn 'all weather' en geschikt om buiten te laten liggen. Laat je adviseren door een van onze medewerkers over de eigenschappen van de verschillende stofsoorten. Wij helpen je graag verder!