Over Tuinmeubelland

Merken bij Tuinmeubelland

Nieuwsbrief van Tuinmeubelland

Tuinmeubelland houdt jou graag op de hoogte van ontwikkelingen die voor jou relevant zijn zoals actueel nieuws, voordeelacties en seizoensacties. Wil jij er zeker van zijn dat je niets mist? Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief. Je ontvangt circa eens in de twee weken een nieuwsbrief van Tuinmeubelland.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden in PDF

Download de Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Tuinmeubelland  zijn ook op aanvraag kosteloos verkrijgbaar bij Tuinmeubelland, De Donge 2, 8253 PT Dronten. Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Tuinmeubelland gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan:

Tuinmeubelland B.V.
De Donge 2
8253 PT Dronten

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL87SNSB0903156571 

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl

Winkels

Afhandeling van vragen en dergelijke gaan via het hoofdkantoor. Je kunt tijdens kantooruren contact opnemen met het hoofdkantoor, te bereiken onder bovenstaande contactgegevens.

Disclaimer

Op de toegang tot en het gebruik van de Tuinmeubelland site zijn naast de toepasselijke wetgeving de volgende bepalingen van toepassing.  

Alle auteursrechte en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die de site van Tuinmeubelland bevat (inclusief, maar beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Tuinmeubelland (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). Het is uitsluitend toegestaan het materiaal en de informatie van de Tuinmeubelland site op te slaan en te verveelvoudigen voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Hierbij dienen copyright, intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten te worden gevolgd. Verveelvoudigingen mogen nooit worden verkocht, gewijzigd of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Al het ander gebruik van het materiaal en informatie van de Tuinmeubelland is uitdrukkelijk verboden. Het is verboden om materiaal en informatie van externe partijen gepubliceerd op de Tuinmeubelland site te gebruiken. Dit materiaal en deze informatie is eigendom van de externe partij en gepubliceerd met zijn toestemming.

Tuinmeubelland doet haar uiterste best om waarheidsgetrouwe productbeelden te tonen. Door persoonlijke beeldscherminstellingen kan het voorkomen dat kleuren minimaal afwijken. Voor de beste kleur- en/of productbeleving verwijst Tuinmeubelland je naar de winkels in Dronten, Veghel en Zaandam.

Sitemap

Sitemap