Metalen tuinset

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Metalen tuinset kopen? 

Ben je op zoek naar een metalen tuinset? Kijk dan eens bij Tuinmeubelland metalen tuinsets. Metaal is al jaren een vaste klassieker in de tuinmeubelmarkt. Metaal wordt vooral gebruikt voor bistro tuinsetjes en tuinbankjes. Maar metaal kan ook verwerkt worden in juist de echte design toppers, die van geborsteld RVS of metaal zijn gemaakt. De tuinsets worden over het algemeen voorzien van een beschermende coating om het metaal heen.  

Assortiment metalen en stalen tuinsets

Het assortiment metalen tuinsets omvat voornamelijk tuinsets van de kwaliteitsmerken Garden Impressions en 4 Seasons Outdoor. Deze merken zijn al ruim 10 jaar bekend bij Tuinmeubelland. En zonder te twijfelen kunnen we deze producten van harte aanbevelen. Het assortiment omvat:

  • Bistro metalen tuinsets
  • Design metalen tuinsets
  • Romantische metalen tuinsets
  • Metalen tuinbankjes voor bij de tuinsets 

Onderhoud van een metaal tuinset

Metaal kun je het beste onderhouden met een reiniger van het merk Eden Outdoor. Het gaat om de Aluminium, Chroom en RVS Reiniger en beschermer 500ml. Dit product verwijdert in één keer de oxidatie, vuil, zoutaanslag, vingerafdrukken en overige vlekken op chroom en roestvast staal. Ook laat het een frisse glans achter en de beschermlaag voorkomt aanhechting van nieuwe vervuiling en vingerafdrukken. Voor alle tuinsets, en dus ook voor metalen en stalen tuinsets geldt: in de winter of bij geen gebruik afdekken met een beschermhoes.