Polywood tuinset

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Venice 5-delige tuinset - Palmas tuintafel 180x100 cm

    € 1.079,00 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Polywood tuinset kopen?

Ben je op zoek naar een polywood tuinset? Groot gelijk, want deze trend is absoluut een blijvertje. Dit  jaar heeft Tuinmeubelland een uitgebreide collectie aan polywood tuinmeubelen, zoals polywood tuinsets, losse polywood tafels en ook polywood loungesets. Lees snel verder en bekijk de hele collectie. Uiteraard geldt op alle producten de laagste prijs garantie. 

Het gemak van een tuinset met polywood

Polywood is een fantastisch materiaal. Het is een aantal jaren geleden ontwikkeld als sterk kunststof met een houtstructuur. Tegenwoordig maken we onderscheid tussen het standaard polywood en het nieuwe vironwood. Polywood heeft een mooie houtstructuur, maar kan niet rotten of barsten. Polywood is namelijk gemaakt van duurzaam kunststof. Vironwood is een nóg hogere kwaliteit duurzaam kunststof. Daarnaast heeft Vironwood een bijna niet van echt te onderscheiden teakhout uitstraling. Uiteraard 'werkt' het niet werkt en verkleurt het niet. Bovendien is het materiaal UV bestendig en krasvast. 

Polywood tuinset onderhoud

Een polywood tuinset heeft weinig onderhoud nodig, en daarom is polywood zeer populair als materiaal. Vooral voor tuintafels. Wel is het aan te raden om het polywood te beschermen tegen vuil. Dit kun je doen door speciale onderhoudsmiddelen voor polywood te gebruiken. Tuinmeubelland verkoop speciale polywood producten van het merk Eden Outdoor, een kwaliteitsmerk wat al jaren bekend is om haar goede producten.

Een polywood tuinset in de aanbieding?

Ook voor een tuinset van polywood in de aanbieding kom je naar Tuinmeubelland! Tuinmeubelland heeft al haar polywood tuinmeubelen van het merk Garden Impressions. En op al deze producten bieden wij de allerlaagste prijs garantie. Er zijn ook regelmatig folder aanbiedingen en je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen in de tuinmeubel outlet! Of kom voor een polywood tuinset aanbieding vooral eens langs in Dronten, Veghel of Zaandam. Van harte welkom!