Parasols & Voordeelbundels >

Opblaasbaar zwembad kopen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Afkoeling in de zomer nodig? Tuinmeubelland biedt een ruim assortiment opblaasbare zwembaden voor iedereen. De zwembaden van het kwaliteitsmerk Intex zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo kan iedereen waterplezier beleven in zijn eigen achtertuin. Naast deze gemakkelijk op te zetten opblaasbare zwembaden, zijn er ook opzetzwembaden en opblaasbare bubbelbaden te verkrijgen. Kijk bij ons aanbod voor meer informatie. Bij Tuinmeubelland vind je altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Tips bij de aankoop van een Intex opblaasbaar zwembad

Bij de aankoop van een opblaasbaar zwembad adviseert Tuinmeubelland om goed te kijken welke maat je nodig hebt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten voor iedere tuin. In een kleine tuin wil je misschien niet een zwembad wat de hele tuin in beslag neemt. Onze verkopers in de winkel denken graag met je mee. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice. Bij de aankoop van een zwembad wordt een filterpomp meegeleverd. Naast de gebruikelijke ronde zwembaden, biedt Tuinmeubelland ook rechthoekige zwembaden en diverse leuke opblaasbare zwembaden voor de kleintjes met leuke printjes. Deze hebben een kleine glijbaan voor gegarandeerd speelplezier. Een losse opblaasbare glijbaan is ook te verkrijgen.

Opblaasbaar-zwembad-Tuinmeubelland-2020

Populair in het assortiment Intex opblaasbare zwembaden

De top 3 Populaire opblaas zwembadjes:

1.   Intex Hello Kitty Play Center
2.   Intex Cars Swim Center Pool
3.   Intex Surf ’n Slide Glijbaan

Beschermtegels voor bij een opblaasbadje

Voor extra veiligheid kun je ook beschermtegels kopen om uitglijden rondom het zwembad te voorkomen. De tegels zijn ook te plaatsen onder het zwembad voor een extra beschermingslaag. Dat is handig als je je zwembad niet op het gazon zet maar op tegels. Een gazon is al zachter terwijl tegels het zwembad kunnen beschadigen. De vloerdelen koop je per acht stuks en ze zijn gemakkelijk als puzzelstukjes aan elkaar te koppelen. Over schimmel hoef je je niet druk te maken, want de beschermtegels zijn gemaakt van een schimmelwerend polyethyleen.

Een filterpomp voor bij een Intex opblaasbaar zwembad

Bij Tuinmeubelland kun je terecht voor accessoires zoals een filterpomp. Een filterpomp zorgt ervoor dat het water van een goede kwaliteit blijft, zo kun je optimaal blijven genieten van een helder, schoon zwembad. Een vervangbare filtercartridge helpt de filterpomp schoon en helder water te leveren. De cartridge is gemaakt van dik en extra stevig papier, zodat de filtering nog beter is. Bij Tuinmeubelland heb je de beste prijs- en productgarantie en betaal je dus altijd de beste prijs.

Afdekzeilen voor zwembadjes

Naast de filterpomp en filtercartridge kun je ook afdekzeilen voor zwembaden kopen bij Tuinmeubelland. Een afdekzeil is handig, want dit zorgt ervoor dat er niet allemaal bladeren in je zwembad belanden. Nog een voordeel van het zeil is dat je het water minder hoeft te verversen als je het zwembad dagelijks afdekt. Dit scheelt weer in kosten, want je hoeft minder water te gebruiken en het is ook beter voor het milieu. Het zeil blijft goed vastzitten doordat er bevestigingskoorden bij zitten, dus je hoeft niet bang te zijn dat het afdekzeil wegwaait. Neem daarom een kijkje bij de afdekzeilen.

Bestel nu opblaasbare zwembaden van Intex bij Tuinmeubelland

Opblaasbare zwembaden zijn snel en veilig te bestellen op Tuinmeubelland.nl. Met 14 dagen retourgarantie en gratis bezorging vanaf €50. Vragen over een van de opblaasbare zwembaden of andere producten? Wil je bijvoorbeeld meer weten over hoe je je zwembad goed schoonhoudt? Neem dan gerust contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Wil je persoonlijk advies over de aankoop van een zwembad? Breng dan een bezoek bij een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam. Onze medewerkers geven je graag advies en helpen je om zo een juiste keuze te maken. En dan kun je met mooi weer zwemmen in je zwembad.