15% EXTRA KORTING met code: HAPPY21

Intex zwembadspeelgoed

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Populair zwembadspeelgoed en baden

Ken je het zwembadspeelgoed van Intex al? Met de ruime collectie Intex zwembadspeelgoed van Tuinmeubelland kan het genieten pas echt beginnen. Het zwemmen wordt namelijk nét wat leuker met het leuke speelgoed van Intex voor in je zwembad. Zo biedt Tuinmeubelland een ruime collectie Intex speelgoed producten aan. Zo kun je met het hele gezin echt optimaal genieten van het mooie weer op een zomerse dag. Bekijk snel de Intex zwembadspeelgoed collectie van Tuinmeubelland!

Zwembad-speelgoed-Tuinmeubelland-2020

Intex Play Center

Naast de Intex Unicorn en Flamingo heeft Tuinmeubelland ook de populaire Play Centers van Intex in haar collectie. De vrolijke speelzwembaden van Intex bestaan altijd uit verschillende elementen. Zo hebben ze vaak een glijbaan en andere leuke, speelse elementen.  De speelcentrums  hebben nog meer dan een standaard zwembad. Het is namelijk echt een waar speelparadijs. Kinderen vanaf drie jaar kunnen zich er al goed in vermaken. De Tuinmeubelland collectie bestaat uit verschillende speelcentrums. Deze diverse speelcentrums hebben verschillende inhouden. Zo zijn er zwembaden te vullen tot 68 liter maar ook tot ruim 200 liter. Alle speelcentrums worden verder gemaakt van erg sterk materiaal, dit voorkomt het snel scheuren of lekken. Tuinmeubelland levert altijd een stukje reparatiemateriaal mee, zo kun je altijd wat plakken mocht er een klein gaatje ontstaan. Bekijk snel de Intex Play Centers van Tuinmeubelland:

  • Intex Candy Zone Play Center
  • Intex Happy Dino Play Center
  • Intex Fishing Fun Play Center

De collectie van Tuinmeubelland bestaat dus uit diverse soorten zwembadspeelgoed van Intex. Je bent in ieder geval altijd verzekerd van hoge kwaliteit en dit tegen een standaard lage prijs. Bekijk snel alle artikelen omtrent zwembadspeelgoed! Naast deze artikelen van Intex verkoopt Tuinmeubelland ook Intex luchtbedden  en alle zwembaden

 

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de vier Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en vindt wat je zoekt. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Tuinmeubelland Dronten (3000 m2)

Tuinmeubelland Hardenberg (7000 m2) > vanaf februari 2022

Tuinmeubelland Veghel (3500 m2)

Tuinmeubelland Zaandam(2500 m2) 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.