Let op: vrijdag 7 oktober gesloten >

Driehoekige tuintafel kopen?

Ben jij op zoek naar een unieke tuintafel? Bekijk dan eens een driehoekige tuintafel uit de design collectie van Tuinmeubelland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een tafel in de vorm van een driehoek, dat is met recht een uniek exemplaar voor in de tuin. Door de vorm kun je gezellig met vrienden en familie dineren. Ideaal is ook dat je elkaar allemaal goed kunt aankijken. Maar waar begin je met het uitzoeken van een mooie tuintafel welke volledig aansluit op jouw wensen? Meestal begint het met het bepalen van de gewenste afmeting en met het bepalen van de gewenste stijl. Ben je toevallig ook op zoek naar mooie tuinstoelen welke je goed kunt combineren met de driehoekige tuintafel? Bekijk dan het veelzijdig aanbod tuinstoelen van Tuinmeubelland.

Bijzonder: tuintafels met een driehoekig tafelblad

Alle tuintafels van Tuinmeubelland zijn gemaakt van verschillende materialen. Zoals een aluminium onderstel met teakhouten tafelblad of een gepoedercoat onderstel met een natuurstenen tafelblad. Alle driehoekige tuintafels passen goed bij de collectie van Tuinmeubelland met neutrale kleurstellingen. Bedenk van te voren goed hoeveel onderhoud je wil plegen aan de tuintafel. Wanneer je kiest voor een tuintafel van teakhout of natuursteen, dan kun je deze na regenachtig weer schoonmaken met warm water en groene zeep.

Het assortiment driehoek tuintafels Tuinmeubelland

De driehoekige tuintafels uit het assortiment van Tuinmeubelland zijn onder andere gemaakt van de volgende materialen:

  • Een driehoekige teakhouten tuintafel
  • Een driehoekige tuintafel van natuursteen

Wanneer je een beperktere ruimte hebt voor een grote tuintafel, dan heeft Tuinmeubelland ook diverse kleine tuintafels en sfeervolle bijzettafels in het assortiment.

Merken driehoekige tafels

Tuinmeubelland werkt samen met een aantal grote, bekende merken op het gebied van tuinmeubelen. Voor de driehoekige tafels hebben we producten van de volgende bekende merken in het assortiment:

  • Driehoek Studio 20 Granieten tuintafel: prachtig, duurzaam natuurstenen tafelblad in een driehoekvorm
  • Driehoek 4 Seasons Outdoor tuintafel: zeer stijlvol en hoogwaardig

Onderhoud tuintafels

Wil je jarenlang genieten van jouw driehoekige tuintafel? Dat kan! Dat vraagt om een goede behandeling en schoonmaak van de tafel. Tuinmeubelland biedt een groot assortiment aan op het gebied van onderhoudsproducten, zoals reinigers en beschermers, voor diverse materialen. Voor elke materiaal is een passend onderhoudsproduct beschikbaar zodat je tuintafel jarenlang mee gaat!

Een aanbieding tuintafel kopen?

Zoek je de beste aanbieding tuintafel? Dan moet je zeker eens een kijkje komen nemen bij de tuinmeubeloutlet online of bij één van de mega stores van Tuinmeubelland. Je bent van harte welkom bij de winkel. Heb jij jouw favoriete tuintafel gekozen; bestel deze eenvoudig en snel online. Voor 12.00 uur besteld, betekent in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Het genieten kan beginnen!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de vier Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en vindt wat je zoekt. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Tuinmeubelland Dronten (XL 3000 m2)

Tuinmeubelland Hardenberg (XXL 5000 m2) Nieuw!

Tuinmeubelland Veghel (XL 3500 m2)

Tuinmeubelland Zaandam(XL 2500 m2) 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.