Tuinmeubelland Dronten | 1000+ tuinsets | 3000 m2 inspiratie

Adres Tuinmeubelland Dronten

De Donge 2 
8253 PT DRONTEN
Tel. 088-6600200         

Kijk voor de routebeschrijving onderaan deze pagina.

Openingstijden Tuinmeubelland Dronten

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
Gesloten
10:00-17:30 uur
10:00-17:30 uur
10:00-17:30 uur
09:00-17:00 uur 
Gesloten

In het voorjaar en de zomermaanden is Tuinmeubelland Dronten geopend van maandag tot en met zaterdag. In de maanden maart, april, mei en juni zijn er ook diverse koopzondagen. 

Welkom in onze mega store in Dronten!

In Dronten, midden in de Flevopolder, vind je de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. De mega store heeft een oppervlakte van 3000 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Laat je inspireren door het grote assortiment loungesets, tuinsets, lounge dining sets, barbecues, tuinkussens en diverse accessoires. Allemaal van uitstekende kwaliteit en met de laagste prijsgarantie. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

Zijn alle producten verkrijgbaar in de tuinmeubelwinkel in Dronten?

Bijna alle producten die we via onze website verkopen kun je bekijken in de winkel. Wil je zeker weten of het product dat je zoekt ook te zien is in de mega store in Dronten? Kijk dan eerst even op de website bij de productinformatie van het betreffende product. Hier staat duidelijk aangegeven in welke winkel het product aanwezig is.

Binnen één dag gratis thuis bezorgd

Tuinmeubelland biedt de service dat alle producten boven de € 50,- gratis en vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Uitgezonderd van een aantal kleinere producten, zoals beschermhoezen, schaduwdoeken, buitenkleden, tuinstoelkussens, barbecues, terrasverwarmers en onderhoudsmiddelen. Deze producten kun je meestal wel direct meenemen.

Faciliteiten in de tuinmeubelwinkel in Dronten

 • Gratis parkeren: De tuinmeubelwinkel in Dronten heeft een grote parkeerplaats waar je zonder tijdslimiet gratis kunt parkeren. Zo kun je de tijd nemen om rustig rond te kijken. Direct voor de ingang is een invalidenparkeerplaats. 
 • Rolstoelvriendelijk: De winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Je kan met de lift naar de eerste verdieping, er zijn ruime paden, de vloer is drempelloos en de winkel is voorzien van automatische schuifdeuren. Mocht je ergens niet bij kunnen, dan helpen onze medewerkers je graag even.
 • Gratis toiletten: Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een gratis toilet waar je, zonder om een sleutel te hoeven vragen, gebruik van kunt maken. Het toilet op de begane grond is een invalidentoilet. 
 • Gratis koffie, thee en wifi: Even uitrusten of alles op je in laten werken? Dat kan in onze koffiehoek, waar je onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of cappuccino rustig kunt zitten.
 • Speelhoek: Neem je kinderen mee? Geen probleem! Er is een mooie speelhoek met leuk speelgoed. Ook vinden kinderen het vaak gewoon leuk om proef te zitten op de verschillende loungesets. Goed om te weten: er is geen personeel beschikbaar om op de kinderen te letten.

Binnenkijken bij Tuinmeubelland Dronten

Kaart en route naar Tuinmeubelland Dronten

Met de auto route naar de tuinmeubelwinkel in Dronten

 • Vanuit de richting Zwolle volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Hattemerbroek om de borden N50 richting Kampen/Emmeloord te volgen. Hier neem je de weg naar de N50. Neem de afslag richting de Flevoweg/N307. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Flevoweg/N307. Ga verder op de N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Dronterringweg/N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Dronterringweg/N307. Ga verder op de De Rivierendreef. Rijd naar de De Donge. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de De Rivierendreef. Sla rechtsaf naar De Donge, je ziet de tuinmeubelwinkel vanaf de rotonde al liggen.
 • Vanuit de richting Lelystad volg de N302 en de N307 richting Dronten. Op de N302 volg je een flauwe bocht naar rechts richting de N307. Voeg in op de N307. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Dronterringweg/de N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar De Rivierendreef. Sla rechtsaf naar De Donge. Je ziet de winkel aan jouw rechterhand.
 • Vanuit de richting Emmeloord vervolg je de A6 en neem de afrit 12-Swifterbant vanaf de A6 richting Swifterbant/Dronten. Volg de Kamperhoekweg/N711 en Dronterringweg naar de De Donge in Dronten. Na het volgen van de N711 neem je de 3e afslag naar de Dronterringweg/de N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar De Rivierendreef. Sla rechtsaf naar De Donge. Je ziet de winkel aan de rechterhand.

Met het openbaar vervoer naar de tuinmeubelwinkel in Dronten

 • Vanuit de richting Zwolle kan je elk half uur met de trein richting Dronten. In Dronten pakt je vervolgens de bus 146 richting Emmeloord ‘halte Rendierweg’ of bus 22 richting Emmeloord ‘halte Beiersgulden’. Vanaf Rendierweg is het nog ongeveer 6 minuten lopen naar de tuinmeubelwinkel, vanaf Beiersgulden nog ongeveer 14 minuten. 
 • Vanuit de richting Lelystad heb je verschillende opties om richting Dronten te komen. Bijvoorbeeld met de trein naar Dronten en vervolgens met de bus, of door twee bussen te combineren. Bekijk voor een goede reisplanner op
  9292.nl.
 • Vanuit de richting Emmeloord kan je elk uur de bus pakken richting Dronten. Uitstappen bij halte ‘Rendierweg, Dronten’. Vanaf daar is het nog ongeveer 6 minuten lopen naar Tuinmeubelwinkel Dronten. 

Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar:
https://9292.nl.