2e Pinksterdag alle winkels open >

Zwembad accessoires

Op zoek naar zwembad accessoires? Bekijk nu bij Tuinmeubelland!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar Intex accessoires zwembad? Ook dan zit je goed bij Tuinmeubelland. Met verschillende zwembad accessoires in het assortiment is er altijd een passend product wat bij jouw wensen aansluit. Heb jij een heerlijk alle zwembaden? Dan is het fijn dat je deze ook goed kunt onderhouden met geschikte zwembad accessoires zoals een goede pomp of een chloordispenser.

Nog geen zwembad, maar ben je wel op zoek naar wat extra verkoeling of ontspanning? Het Intex assortiment bij Tuinmeubelland biedt een vele soorten zwembaden aan voor iedere tuin. Als je een opblaaszwembad, opzetzwembad of opblaasbaar bubbelbad zoekt dan kun je bij Tuinmeubelland zeker slagen.

Zwembad-accessoires-Tuinmeubelland

Zwembad accessoires

Heb jij jouw keuze gemaakt voor een Intex zwembad dan volgt nu de keus voor de juiste onderhoudsproducten. Het assortiment zwembad accessoires bij Tuinmeubelland bestaat onder andere uit:

  • Filterpomp
  • Spa cup holder
  • Spa led licht
  • Afdekzeilen
  • Beschermtegels onder het badje
  • Onderhoudsset

Ben je nog op zoek naar een kinder zwembadje om op te zetten? Dan is een opblaaszwembad uitgerust met bijvoorbeeld een opblaasbare glijbaan of leuke sproeier een goede keus. De kinderen hebben er uren lang plezier van.

Tips: zwembad accessoires van Intex

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw zwembad. Intex is een kwaliteitsmerk wat staat voor hoogwaardige producten van stevige materialen. Bij onderhoud en behoud van het Intex zwembad moet je denken aan de volgende drie speerpunten:

  • Voorzorg
  • Schoon water
  • Bescherming

Het is aan te raden om voorzichtig met de zwembaden om te gaan. Zet het zwembad of bubbelbad op een zachte ondergrond neer zoals het gazon of gebruik de beschermtegels van Intex. Het water filteren is niet alleen hygiënischer, maar het scheelt ook nog eens in het waterverbruik. Kijk goed (in de omschrijving bij het product) of een filterpomp wordt meegeleverd bij de aankoop van een Intex zwembad of bubbelbad. Tuinmeubelland heeft de intex filters ook los in het assortiment. Dek na gebruik het zwembad of het bubbelbad goed af, dan behoud je ook de frisheid van het water.

Koop nu Intex accessoires zwembad op Tuinmeubelland.nl

De intex accessoires van zwembaden en bubbelbaden bestel je eenvoudig online in de webshop van Tuinmeubelland. Bij een online bestelling kan door jezelf aangeven worden wanneer je het thuis bezorgd wilt hebben. Heb je vragen over een van de producten van Intex? Dan kun altijd even contact opnemen klantenservice met de klantenservice van Tuinmeubelland.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.