Hemelvaartsdag & Koopzondag 29-5 open!

Contact met Tuinmeubelland

Heb je een vraag? De klantenservice kan je goed helpen met vragen over orders, service en leveringen.


Bereikbaarheid

Je kunt de Tuinmeubelland klantenservice bereiken op maandag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur via telefoon, chat en e-mail. Meer weten over het bezoeken van een winkel? Bekijk hier de bedrijfsinformatie pagina van de Tuinmeubelland mega stores.

Telefoon

Je kunt de klantenservice van Tuinmeubelland telefonisch bereiken op: 088-66 00 200 tegen de gebruikelijke belkosten. Wil je één van de winkels rechtstreeks bereiken? Kies in het keuzemenu voor Tuinmeubelland vestiging Dronten, Veghel, Hardenberg of Zaandam. De winkels zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de betreffende winkel.

Email

Stuur je liever een e-mail? Dat kan! Het e-mailadres Tuinmeubelland is: info@tuinmeubelland.nl.Tuinmeubelland pakt je e-mail zo snel mogelijk op, binnen enkele werkdagen. Heb je klachten of vragen over de garantie? Bekijk dan de informatie op de klantenservice pagina. 

Online chat Online chat

Via de website van Tuinmeubelland kun je live chatten. Gebruik hiervoor de live chatfunctie rechts onderin het scherm. Je hebt een live verbinding met één van de medewerkers en je krijgt direct antwoord op jouw vragen. Mocht het erg druk zijn of er is tijdelijk geen medewerker beschikbaar, dan wordt je vraag binnen vier uur beantwoord. De chat is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Stuur je op zondag een vraag via de chat, dan ontvang je maandag een antwoord. 

whatsappWhatsApp

Je kan ook gebruik maken van WhatsApp. Dat werkt als volgt:

  1. Voeg nummer 088-6600280 toe aan je contactenlijst;
  2. Vernieuw eventueel de contactenlijst;
  3. Open WhatsApp en start een nieuw gesprek.

Wij beantwoorden je vraag dan tijdens de openingstijden, doorgaans al binnen vier uur. Stuur je in het weekend een vraag via WhatsApp, dan ontvang je maandagochtend een antwoord. 


Coronavirus voorzorgsmaatregelen 

> Lees hier meer over de voorzorgsmaatregelen bij Tuinmeubelland.


Gegevens van het hoofdkantoor van Tuinmeubelland*

Tuinmeubelland Holding B.V. (hoofdkantoor)
De Donge 2
8253 PT Dronten

* De online activiteiten van Tuinmeubelland vallen onder Outdoor Services One B.V.

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

BTW nummer België: BE 0700.746.113

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl


Terug naar de klantenservice