Koopzondag 24 maart in alle mega stores >

Contact met Tuinmeubelland

119578 views  September 24, 2019

Heb je een vraag? De klantenservice kan je goed helpen met vragen over orders, service en leveringen.


Bereikbaarheid

Je kunt de Tuinmeubelland klantenservice rechtstreeks bereiken op maandag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur, via e-mail, chat en telefoon. Het is vrij druk momenteel, het meest efficiënt is het contact opnemen via e-mail. Meer weten over het bezoeken van een winkel? Bekijk hier de bedrijfsinformatie pagina van de Tuinmeubelland mega stores.

Email

De meeste vragen zijn het snelste te beantwoorden via mail. Het e-mailadres van Tuinmeubelland voor algemene vragen is afhankelijk van het onderwerp van je vraag:

  • Algemene vraag: info@tuinmeubelland.nl 
    Tuinmeubelland pakt je e-mail zo snel mogelijk op, binnen enkele werkdagen.

  • Levering / korte termijnvraag: Heb je een vraag over de levering die binnen korte termijn al gaat plaatsvinden? Dan is bellen makkelijker, nummer zie onderaan de pagina. Gezien de drukte is het wel mogelijk dat je even in de wacht staat. Onze excuses voor het ongemak. 

  • Klacht / servicevraag: service@tuinmeubelland.nl
    Heb je een klacht of heb je een vraag over de garantietermijn? Bekijk dan de informatie op de Klantenservice pagina.

Online chat Online chat

Via de website van Tuinmeubelland kun je live chatten. Gebruik hiervoor de live chatfunctie (button/knopje) rechts onderin het scherm. Je hebt een live verbinding met één van de medewerkers en je krijgt direct antwoord op jouw vragen. Mocht het erg druk zijn of er is tijdelijk geen medewerker beschikbaar, dan wordt je vraag binnen vier uur beantwoord. De chat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Stuur je op zondag een vraag via de chat, dan ontvang je maandag een antwoord. 

whatsapp WhatsApp

Je kan ook gebruik maken van WhatsApp. In principe is het voldoende om de chatbutton aan te klikken en te kiezen voor WhatsApp. Daarnaast kan je ook zelf het nummer in je telefoon zetten. Dat werkt als volgt:

  1. Voeg nummer 088-6600280 toe aan je contactenlijst;
  2. Vernieuw eventueel de contactenlijst;
  3. Open WhatsApp en start een nieuw gesprek.

Wij beantwoorden je vraag dan tijdens de openingstijden, doorgaans al binnen vier uur. Stuur je in het weekend een vraag via WhatsApp, dan ontvang je maandagochtend een antwoord. Probeer je vraag volledig te formuleren, voorzien van naam, postcode, huisnummer, emailadres en telefoonnummer.

Telefoon

Je kunt de klantenservice van Tuinmeubelland telefonisch bereiken op: 088 - 66 00 200 tegen de gebruikelijke belkosten. Wil je één van de winkels rechtstreeks bereiken? Kies in het keuzemenu voor Tuinmeubelland vestiging Cruquius, Dronten, Veghel, Hardenberg of Zaandam. De winkels zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de betreffende winkel. Gezien de drukte kan het zijn dat je een tijdje in de wachtrij staat. Onze excuses voor het ongemak.


 

Gegevens van het hoofdkantoor van Tuinmeubelland*

Tuinmeubelland Holding B.V. (hoofdkantoor)
De Donge 2
8253 PT Dronten

* De online activiteiten van Tuinmeubelland vallen onder Outdoor Services One B.V.

KvK Lelystad NL:  54346363
BTW nummer:  851268481B01
Bankrekeningnummer:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

BTW nummer België: BE 0700.746.113

Telefoon: +31 (0)88-66 00 200
E-mail: info@tuinmeubelland.nl


Terug naar de klantenservice