Rope loungeset

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Cosenza loungeset 5-delig - wit

  € 1.199,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Leira loungeset 5-delig - wit

  € 1.399,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Bjerka loungeset 5-delig - barista

  € 1.499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Venosa loungeset 4-delig rechts - donker grijs

  € 1.499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • San Mauro loungeset 4-delig Recht - zwart

  € 1.799,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Venosa loungeset 4-delig links - donker grijs

  € 1.499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Brendon lounge dining set 4-delig - donker grijs

  € 999,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • San Jose loungeset 5-delig - wit

  € 2.399,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Pablo loungeset 4 delig - donker grijs

  € 1.499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Elba lounge 2-zitsbank - donker grijs

  € 299,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Scandic lounge 2-zitsbank

  € 615,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • San Pedro lounge tuinstoel - grijs

  € 349,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Lagos lounge tuinstoel - bruin

  € 699,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Belize rope midden element

  € 435,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een luxe rope loungeset met touw kopen?

Loungesets voorzien van touw of rope, dat is tegenwoordig echt helemaal dé trend. Als je echt voor design kiest in je tuin, kies je voor een fraaie luxe loungeset welke afgewerkt is met hoogwaardig touw.  Tuinmeubelland heeft een aantal loungesets welke op deze trendy manier zijn afgewerkt. Deze rope loungesets zijn zowel online te bekijken als in één van onze mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam.  Het touw wat verwerkt wordt in de tuinmeubelen is vaak erg zacht en vergt verder weinig onderhoud. Touw ook wel rope genoemd wordt namelijk gemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen. Dit materiaal is erg sterk en heeft een grote trekkracht. Het touw is verder behandeld met een speciale olie dit zorgt ervoor dat water en vuil er minder gauw intrekt en zo is het makkelijk te reinigen. Je profiteert dus van trendy design en makkelijk onderhoud.

Rope tuinmeubelen

Luxe all weather touw loungesets

All weather loungesets, wie wil er nou niet onbezorgd genieten? Bij aankoop van een all weather loungeset kan je echt zorgeloos genieten in je tuin. De luxe all weather loungesets van Tuinmeubelland worden gemaakt van verschillende materialen. Tegenwoordig erg populair zijn de all weather loungesets welke zijn afgewerkt met touw, ook wel rope genoemd. Deze tuinmeubelen worden uitgevoerd met hoogwaardige outdoor stoffen. Een hoogwaardige outdoor stof is Sunbrella. Tuinmeubelen welke zijn uitgevoerd met Sunbrella hebben een hoogwaardige quick dry vulling. Een quick dry vulling zorgt ervoor dat de stof erg snel opdroogt na een korte regenbui. Ook blijft de kleur van de stof jarenlang mooi. Wanneer je tijdens het eten geknoeid hebt kan je de stof eenvoudig schoonmaken met een natte doek. De combinatie van onderhoudsvriendelijke rope én de luxe Sunbrella stof zorgt ervoor dat je pas echt onbezorgd kunt genieten in je tuin.

luxe loungeset rope touw voor buiten in de tuin

Aluminium design loungesets met rope

Een andere trend is het gebruik van aluminium in loungesets. Het aanbod van verschillende aluminium tuinmeubelen  wordt ieder jaar groter. Ook Tuinmeubelland heeft dit jaar een uitgebreide collectie aan aluminium tuinmeubelen. Verschillende vormen, maten en kleuren aluminium tuinmeubelen zijn er beschikbaar.  Aluminium is een metaalsoort welke erg licht is, sterk en slijtvast is. Vaak worden de frames van loungesets gemaakt van aluminium. Dit frame wordt verder voorzien van een onderhoudsvriendelijke poedercoating, dit verduurzaamd de kwaliteit. Wanneer je gaat voor een aluminium loungeset weet je zeker dat je goed zit. Ook dit onderhoudsvriendelijke en trendy aluminium wordt gecombineerd met rope of touw. Dit geeft een erg trendy en stijlvol beeld.  Het grote voordeel is dat je én een trendy loungeset hebt maar bovendien ook zonder zorgen kunt genieten. Aluminium en rope zijn namelijk materialen welke erg makkelijk schoon te maken zijn en waar je dus jarenlang van kunt genieten.

Bekijk snel je luxe loungeset afgewerkt met touw

Op de webshop van Tuinmeubelland zijn alle tuinmeubelen met rope of touw te bekijken. Wanneer je toch liever wilt proefzitten ben je van harte welkom in één van onze mega stores. Tuinmeubelland heeft drie mega stores in Dronten, Veghel of Zaandam. Je bent van harte welkom!