Balkonset

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Matira balkonset - shadow grey

    € 329,00 Incl. BTW

    Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Mooi balkonsetje voor het balkon kopen?

Heb je alleen een balkon en wil je lekker buiten zitten? Kijk dan eens bij Tuinmeubelland voor leuke balkonsetjes. Zowel in de winkels in Dronten, Veghel en Zaandam als online vind je de verschillende balkon tuinsetjes. Een balkonsetje is een kleine, compacte tuinset welke meestal beschikt over twee tuinstoelen en een balkon tafel. Een tuinset voor het balkon kan gemaakt zijn van verschillende materialen; een tuinset bestaat vaak uit een aluminium frame met bijvoorbeeld wicker vlechtwerk draad. Deze combinatie is weersbestendig en hier heb je gegarandeerd jarenlang plezier van. Het voordeel van een klein balkonsetje is dat het niet zoveel plaats inneemt ten opzichte van een loungeset of tuinset. Daarnaast is een balkon tuinset gemakkelijk te verplaatsen zodat je altijd heerlijk van de zon kan genieten.

Balkonsetje

Aanschaffen van een balkonset

Bij het aanschaffen van een balkonset is het belangrijk dat je kijkt hoeveel ruimte je hebt op het balkon. Wil je nog graag om de balkon tuinset heen kunnen lopen? Zorg er dan voor dat de tuinmeubelen niet te groot zijn. Wellicht wil je het balkon ook nog aankleden met leuke buiten accessoires, let er dan wel op dat de balkonset niet te groot wordt. Tuinmeubelland zegt altijd; meten is weten.

Assortiment balkon tuinsetjes

Dankzij een tuinsetje voor het balkon kan je heerlijk van de zon genieten op je eigen balkon. Het assortiment van balkon tuinsets is niet heel groot, maar er is toch nog wel genoeg keuze. Deze praktische tuinsets voor op het balkon zijn van kwaliteitsmerk Garden Impressions of 4 Seasons Outdoor. Deze merken heeft Tuinmeubelland al ruim tien jaar in het assortiment en zijn echte kwaliteitstuinmeubelen. Verschillende soorten balkon setjes zijn:

  • Wicker balkonset
  • Balkontafel
  • Metalen balkonset
  • Aluminium balkon tuinset

Je balkon stijlvol aankleden?

Naast een prachtige balkon tuinset, kan je je balkon natuurlijk nog aankleden met allerlei accessoires. Nieuw in de collectie zijn de buitenkleden van Garden Impressions. Zo’n buitenkleed is gemaakt van kunststof en kan het hele jaar buiten blijven liggen. De buitenkleden zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en formaten, al vanaf 120 cm x 170 cm. Ideaal voor jouw balkon! Denk bijvoorbeeld ook aan mooie planten en bloemen die extra sfeer geven op het balkon.

Onderhoud balkon tuinset

Het onderhoud van een balkon tuinset is per materiaal verschillend. Het meest gebruikelijk is een sopje met groene zeep en een zachte borstel. Met dit schoonmaakmiddel kan je vaak al veel vlekken verwijderen. Wij raden het af om krachtig, chemisch schoonmaakmiddel te gebruiken. Gaan de vlekken niet weg op de balkon tuinset? Bekijk dan de Eden onderhoudsmiddelen. Voor elk materiaal van de balkon tuinset is er wat verkrijgbaar. Na het schoonmaken is het verstandig om het balkon tuinset te behandelen met een beschermmiddelen. Deze zijn ook te koop bij Tuinmeubelland, zowel online als de winkels.

Liever losse balkon tuinstoelen of kleine balkon tuintafel kopen?

Bij Tuinmeubelland kan je natuurlijk ook verstelbare tuinstoelen aanschaffen. Deze stoel kan je verstellen in verschillende standen en weer gemakkelijk opbergen. Het is ook mogelijk om zelf een balkon tafel met tuinstoelen samen te stellen. Tuinmeubelland heeft ook een mooi assortiment kleine tuintafeltjes.