Horecaparasol

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Horecaparasols op Tuinmeubelland.nl

Ben je op zoek naar een horecaparasol die je intensief zult gebruiken? Dan ben je bij Tuinmeubelland aan het juiste adres. Met de brede selectie parasols van het kwaliteitsmerk Garden Impressions vind je altijd een parasol die bij je past. Tuinmeubelland verkoopt bijvoorbeeld de horeca parasol Typhoon met een doorsnede van 5 meter. Naast de Typhoon bestaat het assortiment onder andere uit vierkante, ronde, aluminium en zweefparasols. Kijk ook bij de aanbiedingen voor de allerlaagste prijzen van Nederland.

De levensduur van jouw horeca parasol verlengen

Berg de parasol na gebruik altijd droog op. Parasolhoezen zijn ook verkrijgbaar bij Tuinmeubelland. Een horeca parasol koop je uiteraard voor een aantal jaren, onderhoud en reiniging is dan ook erg belangrijk. Tuinmeubelland adviseert daarom zowel een doekreiniger, die vuil en vlekken verwijdert, als een impregneermiddel. Dit middel biedt dankzij PTEF een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en laat het doek glanzen. Vanzelfsprekend heb je bij aankoop van een parasol ook een parasolvoet nodig. Voor het juiste gewicht van de parasolvoet adviseren wij je om te kijken bij het product dat je wilt bestellen. Voor een horecaterras kan het goed zijn om bijvoorbeeld een grondanker te overwegen. Zodoende staat de parasolvoet niet in de weg en staat de parasol rechtstreeks in het terras.

Alles voor jouw horeca terras

Bij Tuinmeubelland kun je terrecht voor het inrichten van jouw hele horeca terras. Wij hebben ervaring met het inrichten van grote terrassen en maken graag een offerte op maat voor bijvoorbeeld tuinmeubilair wat tegen een stootje kan, uiteraard horeca parasols, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan lounge vuurtafels of andere sfeervolle terrasverwarming die je kunt combineren of integreren in jouw horeca parasol.

Horecaparasol kopen?

Op Tuinmeubelland.nl bestel je gemakkelijk, snel en veilig parasols. Horecaparasols worden vaak zakelijk besteld. Wil je een zakelijke offerte aanvragen voor het bestellen van meerdere parasols? Dat kan via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Je kunt uiteraard ook een bezoek komen brengen aan een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam voor een persoonlijk advies.