2e Pinksterdag alle winkels open >

Tuinmeubelland Veghel | Showroom 100+ tuinsets | 3500 m2 inspiratie

TUINMEUBELLAND VEGHEL

Adres Tuinmeubelland Veghel

Poort van Veghel 4904 
5466 SB Veghel
Tel. 088-6600200         

Openingstijden Tuinmeubelland Veghel

Zondag 28 mei
1e Pinksterdag
Gesloten
Maandag 29 mei 
2e Pinksterdag open!
10:00 - 17:00 uur

Dinsdag10:00 - 18:00 uur
Woensdag10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 28 mei
1e Pinksterdag
Gesloten
Maandag 29 mei 
2e Pinksterdag open!
10:00 - 17:00 uur

Overige zon- en feestdagen 2023

Zondag 4 juni

12:00 - 17:00 uur

Zondag 11 juni

12:00 - 17:00 uur

Zondag 25 juni

12:00 - 17:00 uur

Zondag 2 juli

12:00 - 17:00 uur


Let op: 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag en nieuwjaarsdag is Tuinmeubelland
gesloten Bekijk de nieuwe folder van Tuinmeubelland

Welkom in de Tuinmeubelland mega store in Veghel!

Op het grote industrieterrein Poort van Veghel, vind je de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. De mega store heeft een oppervlakte van 3500 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Laat je inspireren door het grote assortiment loungesets, tuinsets, lounge dining sets, barbecues, tuinkussens en diverse accessoires. Allemaal van uitstekende kwaliteit en met zeer scherpe prijzen. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

WERKEN BIJ TUINMEUBELLAND VEGHEL? > BEKIJK VACATURES


Binnen één dag gratis thuis bezorgd

Tuinmeubelland biedt de service aan dat alle producten boven de € 99,- gratis en vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Uitgezonderd van een aantal kleinere producten, zoals beschermhoezen, schaduwdoeken, buitenkleden, tuinstoelkussens, barbecues, terrasverwarmers en onderhoudsmiddelen. Deze producten kun je meestal wel direct meenemen.

Faciliteiten in de tuinmeubelwinkel in Veghel

 • Gratis parkeren: de tuinmeubelwinkel in Veghel heeft een grote parkeerplaats waar je zonder tijdslimiet gratis kunt parkeren. Zo kun je de tijd nemen om rustig rond te kijken. Direct voor de ingang is een invalidenparkeerplaats. 
 • Rolstoelvriendelijk: de winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Je kan met de lift naar de eerste verdieping, er zijn ruime paden, de vloer is drempelloos en de winkel is voorzien van automatische schuifdeuren. Mocht je ergens niet bij kunnen, dan helpen onze medewerkers je graag even.
 • Gratis toilet: In de winkel is een gratis toilet waar je, zonder om een sleutel te hoeven vragen, gebruik van kunt maken. 
 • Gratis koffie & thee: even uitrusten of alles op je in laten werken? Dat kan in onze koffiehoek, waar je onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of cappuccino rustig kunt zitten.
 • Speelhoek: neem je kinderen mee? Geen probleem! Er is een mooie speelhoek met leuk speelgoed. Ook vinden kinderen het vaak gewoon leuk om proef te zitten op de verschillende loungesets. Goed om te weten: er is geen personeel beschikbaar om op de kinderen te letten.
 • Honden zijn welkom in de winkel, mits aangelijnd.

Binnenkijken bij Tuinmeubelland Veghel

tuinmeubelland veghel beneden
tuinmeubelland veghel
tuinmeubelland veghel parasols
tuinmeubelland veghel
tuinmeubelland veghel advies tuinmeubelen

Met de auto route naar de tuinmeubelwinkel in Veghel

 • De A50 vanaf Oss
  Je neemt afslag 10 Eerde Zijtaart. Onderaan de afrit neemt u de linker afslag richting Veghel. Je bevindt zich nu op de Eerdsebaan. 
  Bij het stoplicht aangekomen, vervolg je de weg rechtdoor. Bij de eerst rotonde houd je rechts aan, waarbij je Tuinmeubelland al aan jouw rechterkant kunt zien. Je neemt de eerste straat rechts, waarbij je de poort van Veghel op rijdt. Je kunt direct voor ons pand parkeren.

 • De A50 vanaf Eindhoven 
  Je neemt afslag 10 Eerde Zijtaart. Onderaan de afrit houd je rechts aan, richting het pompstation. Je bevindt zich nu op de Eerdsebaan.
  Je vervolgt de weg rechtsaanhoudend, langs de Subway. Je bevindt zich reeds bij de poort van Veghel. Je gaat linksaf voor de Praxis langs, waarbij je aan de linkerkant tegenover de Gamma ons pand ziet. Je kunt rechts de parkeerplaats op rijden.

 • Navigatiesysteem
  Aangezien de Poort van Veghel een vrij nieuw adres is kan het zijn dat jouw navigatiesysteem dit adres nog niet goed kan vinden. Straten die 'aan' de Poort van Veghel liggen en die je in jouw navigatiesysteem kunt invoeren zijn de Corridor en de Macarthurweg.

Met het openbaar vervoer naar de tuinmeubelwinkel in Veghel

 • Vanuit de richting Oss zijn er twee mogelijkheden om bij Tuinmeubelland Veghel te komen.

  • Optie 1: Je neemt vanaf Station Oss de sprinten naar Station Den Bosch. Hier loop je naar de bushalte van het centraal station en neem je bus 306 richting Uden. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en vanaf hier is het 3 minuten lopen naar Tuinmeubelland. (reistijd totaal ongeveer 56 minuten)
  • Optie 2: Je neemt bus 305 richting Eindoven vanaf de bushalte bij het centraal station van Oss. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en loopt nog 3 minuten tot naar Tuinmeubelland. (reistijd totaal ongeveer 51 minuten)

  Vanuit de richting Eindhoven neem je vanaf het station bus 305 richting Oss. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en loopt nog 3 minuten naar Tuinmeubelland.

Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar:
https://9292.nl.