Einde seizoensaanbiedingen >

Tuinmeubelland Veghel | Showroom 100+ tuinsets | 3500 m2 inspiratie

Adres Tuinmeubelland Veghel

Poort van Veghel 4904 
5466 SB Veghel
Tel. 088-6600200         

 • Kijk voor de routebeschrijving onderaan deze pagina.

  Openingstijden Tuinmeubelland Veghel

  Maandag12:00 - 18:00 uur
  Dinsdag10:00 - 18:00 uur
  Woensdag10:00 - 18:00 uur
  Donderdag10:00 - 18:00 uur
  Vrijdag10:00 - 21:00 uur
  Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
  Zondag Gesloten

  CORONA VIRUSUPDATE

  In verband met het Coronavirus, heeft Tuinmeubelland als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zodat je nog steeds veilig kunt shoppen bij de Tuinmeubelland Mega Stores. Daarbij volgen wij uiteraard ieder advies van het RIVM en de GGD op. 

  Lees hier meer over voorzorgsmaatregelen bij Tuinmeubelland.

  Welkom in onze mega store in Veghel!

  Op het grote industrieterrein Poort van Veghel, vind je de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. De mega store heeft een oppervlakte van 2500 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Laat je inspireren door het grote assortiment loungesets, tuinsets, lounge dining sets, barbecues, tuinkussens en diverse accessoires. Allemaal van uitstekende kwaliteit en met zeer scherpe prijzen. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

  Binnen één dag gratis thuis bezorgd

  Tuinmeubelland biedt de service dat alle producten boven de € 50,- gratis en vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Uitgezonderd van een aantal kleinere producten, zoals beschermhoezen, schaduwdoeken, buitenkleden, tuinstoelkussens, barbecues, terrasverwarmers en onderhoudsmiddelen. Deze producten kun je meestal wel direct meenemen.

  Faciliteiten in de tuinmeubelwinkel in Veghel

  • Gratis parkeren: de tuinmeubelwinkel in Veghel heeft een grote parkeerplaats waar je zonder tijdslimiet gratis kunt parkeren. Zo kun je de tijd nemen om rustig rond te kijken. Direct voor de ingang is een invalidenparkeerplaats. 
  • Rolstoelvriendelijk: de winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Je kan met de lift naar de eerste verdieping, er zijn ruime paden, de vloer is drempelloos en de winkel is voorzien van automatische schuifdeuren. Mocht je ergens niet bij kunnen, dan helpen onze medewerkers je graag even.
  • Gratis toilet: In de winkel is een gratis toilet waar je, zonder om een sleutel te hoeven vragen, gebruik van kunt maken. 
  • Gratis koffie & thee: even uitrusten of alles op je in laten werken? Dat kan in onze koffiehoek, waar je onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of cappuccino rustig kunt zitten.
  • Speelhoek: neem je kinderen mee? Geen probleem! Er is een mooie speelhoek met leuk speelgoed. Ook vinden kinderen het vaak gewoon leuk om proef te zitten op de verschillende loungesets. Goed om te weten: er is geen personeel beschikbaar om op de kinderen te letten.

  Binnenkijken bij Tuinmeubelland Veghel

  Kaart en route naar Tuinmeubelland Veghel

  Met de auto route naar de tuinmeubelwinkel in Veghel

  • De A50 vanaf Oss
   Je neemt afslag 10 Eerde Zijtaart. Onderaan de afrit neemt u de linker afslag richting Veghel. Je bevindt zich nu op de Eerdsebaan. 
   Bij het stoplicht aangekomen, vervolg je de weg rechtdoor. Bij de eerst rotonde houd je rechts aan, waarbij je Tuinmeubelland al aan jouw rechterkant kunt zien. Je neemt de eerste straat rechts, waarbij je de poort van Veghel op rijdt. Je kunt direct voor ons pand parkeren.

  • De A50 vanaf Eindhoven 
   Je neemt afslag 10 Eerde Zijtaart. Onderaan de afrit houd je rechts aan, richting het pompstation. Je bevindt zich nu op de Eerdsebaan.
   Je vervolgt de weg rechtsaanhoudend, langs de subway. Je bevindt zich reeds bij de poort van Veghel. Je gaat linksaf voor de Praxis langs, waarbij je aan de linkerkant tegenover de Gamma ons pand ziet. Je kunt rechts de parkeerplaats op rijden.

  • Navigatiesysteem
   Aangezien de Poort van Veghel een vrij nieuw adres is kan het zijn dat jouw navigatiesysteem dit adres nog niet goed kan vinden. Straten die 'aan' de Poort van Veghel liggen en die je in jouw navigatiesysteem kunt invoeren zijn de Corridor en de Macarthurweg.

  Met het openbaar vervoer naar de tuinmeubelwinkel in Veghel

  • Vanuit de richting Oss zijn er twee mogelijkheden om bij Tuinmeubelland Veghel te komen.

   • Optie 1:Je neemt vanaf Station Oss de sprinten naar Station Den Bosch. Hier loop je naar de bushalte van het centraal station en neem je bus 306 richting Uden. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en vanaf hier is het 3 minuten lopen naar Tuinmeubelland. (reistijd totaal ongeveer 56 minuten)
   • Optie 2:Je neemt bus 305 richting Eindoven vanaf de bushalte bij het centraal station van Oss. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en loopt nog 3 minuten tot naar Tuinmeubelland. (reistijd totaal ongeveer 51 minuten)

   Vanuit de richting Eindhoven neem je vanaf het station bus 305 richting Oss. Je stapt uit bij de bushalte Corridor in Veghel en loopt nog 3 minuten naar Tuinmeubelland.

  Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar:
  https://9292.nl.