Parasolvoet

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Collectie2019
  Einstein parasolvoet 40kg

  € 99,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Parasolvoet graniet 60 kg donker grijs

  € 99,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Special Hawaii granieten voet 120K

  € 199,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Parasolvoet graniet Hawaii Special 90 kg donker grijs

  € 159,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Parasolvoet graniet 30 kg donker grijs

  € 59,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Parasolvoet graniet 60 kg donker grijs - special

  € 125,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Collectie2019
  Hawaii zweefparasol kruisvoet donker grijs

  € 19,95 Incl. BTW

 • Hawaii parasol grondanker

  € 79,95 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Een parasolvoet kopen?

Om jouw parasol optimaal te kunnen gebruiken, is een stevige parasolvoet een onmisbaar element. Het zorgt voor stabiliteit en stevigheid, ook bij een windje. Bij Tuinmeubelland kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment parasolvoeten. De voeten zijn gemaakt van diverse materialen en zorgen ervoor dat jouw parasol veilig blijft staan in jouw tuin. Uiteraard voldoen de voeten aan alle kwaliteitseisen die je mag verwachten van Tuinmeubelland. 

Parasolvoet kopen, waar let je op?

Bij het kopen van een voet voor een parasol, is het slim om goed na te gaan of deze wel geschikt is voor jouw parasol. Natuurlijk spelen ook jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van de tuin een belangrijke rol. Kies je voor een donkere kleur of spreekt de lichte variant je toch meer aan? Er zijn ook speciale parasolvoeten voor een zweefparasol en parasolvoeten met wieltjes verkrijgbaar. Verder kies je natuurlijk voor duurzaam materiaal, zodat je even vooruit kunt. Wanneer je een parasol kiest van Tuinmeubelland, geven wij per product aan welke voet geschikt is bij het product. Het minimale gewicht wat erbij staat is niet voor niets, dit is bepaald aan de hand van de diameter van de parasol en kracht die op de parasol komt te staan door de hoeveelheid wind die het afvangt. Zo zal een zweefparasol meer wind vangen dan een 'gewone' standaard parasol en daardoor ook een hoger gewicht aan voet nodig hebben.

Collectie parasolvoeten bij Tuinmeubelland

De collectie parasolvoeten bij Tuinmeubelland is voor het grootste gedeelte afkomstig uit de collectie van Garden Impressions. Dit merk is marktleider op het gebied van tuinmeubelen en parasols en Tuinmeubelland heeft hier al jaren goede ervaringen mee. In veel gevallen kiest men tegenwoordig voor stijlvol natuursteen als materiaal voor de voet. De volgende soorten parasolvoeten vind je bij Tuinmeubelland: 

 • Parasolvoeten op wielen: tegenwoordig zeer gewild bij een breed publiek. Gemak dient de mens!
 • Parasolvoeten tot 45kg: geschikt voor de 'standaard' parasols
 • Parasolvoeten 70-80kg: geschikt voor zweefparasols en/of voor horeca parasols
 • Zweefparasolvoeten: speciaal voor zweefparasol
 • Aanbieding parasolvoeten: bij Tuinmeubelland zijn er ook altijd parasolvoeten in de aanbieding
 • Overige oplossingen: grondankers, vulbare voeten of kruisvoeten voor terrastegels

Het onderhoud van een parasolvoet

Als je een voet voor de parasol heeft aangeschaft, is het belangrijk deze te voorzien van het juiste onderhoud. Daarmee bevordert je de uitstraling en de levensduur van de parasolvoet. Bijna altijd zijn ze gemakkelijk schoon te houden met lauwwarm water en een doekje. Een parasolvoet van natuursteen kun je nog behandelen met een natuursteen beschermer waardoor het materiaal glanzend en mooi blijft. Heb je specifieke vragen over het onderhoud? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar!