Parasolvoet op wielen

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Hawaii granieten parasolvoet 80 kg dgrey

  € 129,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Hawaii granieten parasolvoet 90 kg dgrey

  € 149,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Parasolvoet graniet Hawaii Special 90 kg donker grijs

  € 179,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Special Hawaii granieten voet 150 kg - 2x75 kg

  € 339,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Parasolvoeten op wielen

Op zoek naar een écht handige parasolvoet? Denk dan eens aan een parasolvoet op wielen. Een parasolvoet is vaak gemaakt van natuursteen en vrij zwaar. Dat is ook nodig, want een parasolvoet moet een veilig tegengewicht hebben om de kracht die op de parasol komt te staan goed aan te kunnen. Maar een parasolvoet van bijvoorbeeld 80 kg is dan vrij lastig om te verplaatsen, mocht je dat willen. Parasolvoeten op wieltjes zijn dan echt de ideale oplossing. Dan kun je de parasol mooi eenvoudig verplaatsen. 

Collectie parasolvoeten met wieltjes

Tuinmeubelland heeft verschillende parasolvoeten op wielen in  haar assortiment. En alles voor de laagste prijs! Het gaat vooral om parasolvoeten die bedoeld zijn voor zweefparasols, want dat zijn de zwaarste voeten. Lagere gewichten kun je wellicht nog wel verplaatsen. De collectie parasolvoeten met wieltjes bestaat uit natuursteen, granieten, parasolvoeten van het merk Garden Impressions parasolvoeten. Deze zijn bedoeld voor de serie Hawaii zweefparasols en verkrijgbaar in verschillende gewichtsklasses.

Op zoek naar een verrijdbare parasolvoet?

 Kijk vooral eens rond bij de Tuinmeubelland parasolvoeten. Op deze pagina vind je de verrijdbare parasolvoeten met wielen uit ons assortiment. Liever in het echt bekijken en persoonlijk advies op maat? Kom langs in één van de winkels of neem telefonisch contact op met onze tuinmeubel specialisten.