Parasolhoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Hawaii parasolhoes 260x48/58 cm
  € 34,95 Incl. BTW
 • Hawaii big pole parasolhoes 292x60/65 cm
  € 39,95 Incl. BTW
 • Parasolhoes 240x30 cm
  € 24,95 Incl. BTW
 • Free-arm parasolhoes 240x68 cm
  € 29,95 Incl. BTW
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Parasolhoes kopen? Tuinmeubelland.nl!

Op zoek naar een parasolhoes? Je zit in jouw tuin onder de schaduw van jouw parasol, maar er is regen op komst. Hoe bescherm je de parasol tegen regen, vuil en vlekken? Tuinmeubelland biedt parasolhoezen van het kwaliteitsmerk Garden Impressions om jouw parasol te beschermen tegen slecht weer. Zo heeft Tuinmeubelland aparte parasolhoezen voor de Hawaii zweefparasol. Tuinmeubelland heeft daarnaast niet alleen beschermhoezen voor jouw parasol, maar ook voor uw loungeset, kussens en barbecue. Bekijk nu het aanbod van Tuinmeubelland.

Tips bij de aankoop van een parasol hoes

Heb je een parasol of ben je van plan om een parasol te kopen? Dan adviseert Tuinmeubelland om een parasol hoes aan te schaffen. De parasol hoes is van hoogwaardige kwaliteit polyester gemaakt en beschikt over een PVC binnen coating. Op deze manier verleng je de levensduur van jouw parasol zodat je langer kan genieten van jouw plek schaduw in de tuin. Bij aankoop van een hoes moet je niet vergeten te kijken wat voor parasol je hebt. Tuinmeubelland heeft parasolhoezen voor verschillende soorten parasols. 

Beschermhoes zweefparasol?

Voor zweefparasols bestaan er aparte beschermhoezen die speciaal geschikt zijn voor zweefparasols. Zo is er een hoes voor de Hawaii zweefparasol van Garden Impressions te koop. Een zweefparasol heeft namelijk een andere vorm dan een standaard parasol wanneer deze opgevouwen is. Daarom is er een aparte hoes in een geschikte maat verkrijgbaar.

Bestel nu parasolhoezen online bij Tuinmeubelland

Een parasol hoes bestel je nu gemakkelijk via onze online winkel op Tuinmeubelland.nl. Hier kun je zelfs een afleverdatum uitkiezen wanneer je de hoes wil laten bezorgen. Heb je graag persoonlijk advies over parasolhoezen of over een van onze andere producten? Kom dan langs bij een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen via info@tuinmeubelland.nl of bellen naar 088-66 00 200.