Einde seizoensaanbiedingen >

Tuinmeubelland Zaandam | 100+ tuinsets | 2500 m2 inspiratie

Adres Tuinmeubelland Zaandam

Stormhoek 12 
1506 SW Zaandam
Tel. 088-6600200         

 • Kijk voor de routebeschrijving onderaan deze pagina.

    Openingstijden Tuinmeubelland Zaandam

    Maandag 12:00 - 18:00 uur
    Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
    Woensdag10:00 - 18:00 uur
    Donderdag10:00 - 21:00 uur
    Vrijdag10:00 - 18:00 uur
    Zaterdag09:00 - 17:00 uur
    Zondag 12:00 - 17:00 uur

    CORONA VIRUSUPDATE

    In verband met het Coronavirus, heeft Tuinmeubelland als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zodat je nog steeds veilig kunt shoppen bij de Tuinmeubelland Mega Stores. Daarbij volgen wij uiteraard ieder advies van het RIVM en de GGD op. 

    Lees hier meer over voorzorgsmaatregelen bij Tuinmeubelland.

    Welkom in onze mega store in Zaandam!

    In de bruisende stad Zaandam vind je de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. De gelijkvloerse mega store heeft een oppervlakte van 2500 m2. Laat je inspireren door het grote assortiment loungesets, tuinsets, lounge dining sets, barbecues, tuinkussens en diverse accessoires. Allemaal van uitstekende kwaliteit en met gegarandeerd scherpe prijzen. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

    Binnen één dag gratis thuis bezorgd

    Tuinmeubelland biedt de service dat alle producten boven de € 50,- gratis en vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Uitgezonderd van een aantal kleinere producten, zoals beschermhoezen, schaduwdoeken, buitenkleden, tuinstoelkussens, barbecues, terrasverwarmers en onderhoudsmiddelen. Deze producten kun je meestal wel direct meenemen.

    Faciliteiten in de tuinmeubelwinkel in Zaandam

    • Gratis parkeren: de tuinmeubelwinkel in Zaandam heeft een grote parkeerplaats waar je zonder tijdslimiet gratis kunt parkeren. Zo kun je de tijd nemen om rustig rond te kijken. 
    • Rolstoelvriendelijk: de winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn ruime paden, de vloer is drempelloos en de winkel is voorzien van automatische schuifdeuren. Mocht je ergens niet bij kunnen, dan helpen onze medewerkers je graag even.
    • Gratis toiletten: Door het coronavirus hebben wij ons toilet gesloten. Hier kunt u geen gebruik van maken.
    • Gratis koffie & thee: Even uitrusten of alles op je in laten werken? Dat kan in onze koffiehoek, waar je onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of cappuccino rustig kunt zitten.
    • Speelhoek: Neem je kinderen mee? Geen probleem! Er is een mooie speelhoek met leuk speelgoed. Ook vinden kinderen het vaak gewoon leuk om proef te zitten op de verschillende loungesets. Goed om te weten: er is geen personeel beschikbaar om op de kinderen te letten.

    Binnenkijken bij Tuinmeubelland Zaandam

     

         Kaart en route naar Tuinmeubelland Zaandam

     

    Met de auto route naar de tuinmeubelwinkel in Zaandam

    • Vanuit de richting Purmerend ga je de A7 op en volgt de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Zaandam om vervolgens de borden A8/E22 richting Amsterdam te volgen. Neem de afslag Oostzaan richting Oostzaan/U30/s118/Zaandam-zuid. Volg de 2 rechterrijstroken om vervolgens rechtsaf te slaan naar de Kolkweg (borden naar Zaandam). Ga verder op de Pieter Ghijsenlaan en sla daar vervolgens linksaf voor de Stormhoek.

    • Vanuit de richting Lelystad volg de N302 en de N307 richting Dronten. Op de N302 volg je een flauwe bocht naar rechts richting de N307. Voeg in op de N307. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Dronterringweg/de N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar De Rivierendreef. Sla rechtsaf naar De Donge. Je ziet de winkel aan jouw rechterhand.

    • Vanuit de richting Emmeloord vervolg je de A6 en neem de afrit 12-Swifterbant vanaf de A6 richting Swifterbant/Dronten. Volg de Kamperhoekweg/N711 en Dronterringweg naar de De Donge in Dronten. Na het volgen van de N711 neem je de 3e afslag naar de Dronterringweg/de N307. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar De Rivierendreef. Sla rechtsaf naar De Donge. Je ziet de winkel aan de rechterhand.

     Met het openbaar vervoer naar de tuinmeubelwinkel in Zaandam

     • Vanuit de richting Purmerend gaat er om het half uur een  trein naar station Zaandam. Vanaf hier kun je verschillende bussen pakken naar de bushalte ‘Symon Spierweg’. Als je hier uitstapt is het ongeveer 4 minuten lopen naar Tuinmeubelland Zaandam. 

     • Vanuit de richting Amsterdam gaan er meerdere treinen per uur naar Centraal station Amsterdam. Vanaf hier kun je verschillende bussen pakken naar de bushalte ‘Symon Spierweg’. Als je hier uitstapt is het ongeveer 4 minuten lopen naar Tuinmeubelland Zaandam. 

     • Vanuit de richting Haarlem pak je de trein naar Amsterdam Sloterdijk die meerdere malen per uur rijdt. Hier stap je over en pak je de trein naar Station Zaandam, er gaan meerdere treinen die kant op. Vanaf hier kan je verschillende bussen pakken naar de bushalte ‘Symon Spierweg’. Als je hier uitstapt is het ongeveer 4 minuten lopen naar Tuinmeubelland Zaandam. 

     Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar:
     https://9292.nl.