Verleng de avonden buiten > Bekijk Terrasverwarming!

Black Friday Sale 2020

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika en het valt in het vierde weekend van november. Black Friday is bij uitstek hét ideale moment om inkopen te doen voor de decembermaand. In Nederland doen steeds meer (web)winkels mee aan dit fenomeen. In 2020 valt Black Friday op 27 november. De maandag na Black Friday volgt Cyber Monday. Om alle dagen samen te voegen heeft Tuinmeubelland tegen die tijd weer fantastische acties communicatie Een week vol extra hoge kortingen op de hele collectie.

Black Friday deals bij Tuinmeubelland

De beste Black Friday deals voor Sint en Kerst bij Tuinmeubelland. Tijdens de Black Friday acties profiteer je van hoge kortingen%. Deze korting is geldig op de hele collectie van Tuinmeubelland, dus op alle loungesets, tuinsets, barbecues en tuinaccessoires. De actie is geldig in de webshop en in de drie mega stores

Zo krijg je EXTRA korting op Black Friday!

Black Friday 2020 valt op 27 november 2020. Tegen die tijd zullen we op deze pagina de spectaculaire acties communiceren. Houd de pagina in de gaten!

Bezoek een Tuinmeubelland mega store

In de drie mega stores profiteer je naast extra korting ook showroomsale waarbij vele showmodellen voor spotprijzen worden verkocht. Breng dus snel een bezoek aan een mega store.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?
Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!