Parasols & Voordeelbundels >

Black Friday Sale 2020

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika en het valt in het vierde weekend van november. Black Friday is bij uitstek hét ideale moment om inkopen te doen voor de decembermaand. In Nederland doen steeds meer (web)winkels mee aan dit fenomeen. In 2020 valt Black Friday op 27 november. De maandag na Black Friday heet Cyber Monday. Om alle dagen samen te voegen heeft Tuinmeubelland weer een fantastische actieweek! De actieweek van 2020 is inmiddels afgelopen. Volgend jaar is er weer een nieuwe Black Friday ronde. Houd deze actiepagina in de gaten. 

Black Friday deals bij Tuinmeubelland

De beste Black Friday deals voor Sint en Kerst vind je bij Tuinmeubelland. Tijdens de Black Friday acties profiteer je van hoge kortingen. Klik op onderstaande zwarte banner en kom op de actiepagina van 2020. Bekijk hier de online acties en winkelacties:

Zo krijg je EXTRA korting op Black Friday!

Klik op de oranje banner hieronder en ga naar de speciale actiepagina over Black Friday 2020. Black Friday is inmiddels afgelopen: volgend jaar opnieuw kans!

Bezoek een Tuinmeubelland mega store

In de drie mega stores profiteer je naast extra korting ook showroomsale waarbij vele showmodellen voor spotprijzen worden verkocht. Breng dus snel een bezoek aan een mega store.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?
Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!