Wicker tuintafel

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Nova lounge tafel 170x90 cm licht grijs

  € 349,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Nova lounge tafel 126,5x126,5 cm licht grijs

  € 399,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Tennessee lounge dining tafel 180x100 cm - grijs

  € 449,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Tennessee lounge dining tafel 180x100 cm - licht grijs

  € 449,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Tennessee lounge dining tafel 180x100 cm - vintage willow

  € 449,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Nikki kindertafel 50x50 cm donker grijs

  € 45,00 Incl. BTW

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Wicker tuintafel kopen?

Ben je op zoek naar een wicker tuintafel? Oftewel een tuintafel met wicker kunststof vlechtwerkdraad? Dan ben je bij Tuinmeubelland aan het juiste adres! Want met de grootste collectie wicker tuinmeubelen van Nederland is er altijd iets bij wat bij jouw wensen past. Tuinmeubelland heeft vele wicker tuintafels, maar ook wicker tuinstoelen, luxe wicker fauteuils en natuurlijk wicker loungesets. Lees snel alles over wicker tafels!

Collectie vlechtwerk wicker tuintafels

De collectie wicker vlechtwerk tuintafels bestaat uit hockertafels voor bij een loungeset, bijzettafeltjes, hoge lounge dining tafels en luxe tuintafels met wicker vlechtwerk. Wicker is al jaren populair en heel goed te combineren met andere materialen, zoals een glazen tafelblad of een polywood tafelblad. Tegenwoordig zijn ook de romantische ronde wicker tafels weer in opkomst. En terecht: want een ronde tafel heeft heel veel voordelen: iedereen kan elkaar altijd goed zien en je kan net even een stoel extra kwijt door de vorm. De collectie vlechtwerk tuintafels bestaat uit:

 • Wicker tuintafels met glasplaat

 • Wicker bijzettafels en hockers voor bij een loungeset of lounge fauteuil
 • Wicker lounge dining tafels voor bij een lounge dining set
 • Wicker tafels voor bij een 'gewone' tuinset

De collectie van Tuinmeubelland is zo opgebouwd dat er verschillende tuinmeubelen met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo is veel afkomstig uit de collectie van Garden Impressions die de kleurstellingen van het vlechtwerk op elkaar heeft afgestemd. Bijvoorbeeld binnen de collectie lounge, tuinsets en ook de losse producten zoals stoelen.

Het onderhouden van een wicker tafel

Wicker is gelukkig een relatief onderhoudsvrij materiaal, vandaar dat het ook heel veel gebruikt wordt bij tuinmeubelen zoals bij tuintafels en loungesets. Je kunt dit schoonmaken met een zachte borstel en een specifiek reinigingsmiddel, echter groene zeep kan ook. Voor het beschermen van wicker is het wel belangrijk om een wicker protector te gebruiken, dit houdt het materiaal soepel en weerbestendig. Zo geniet je er nog jaren van! Heb je een wicker tuintafel met glasplaat of met een polywood tafelblad? Let dan ook goed op het bladmateriaal. Onderhouds advies op maat krijg je natuurlijk bij Tuinmeubelland!