Dit weekend: koopzondag in 4 Mega stores>

Klanten ervaringen en reviews

Ben je op zoek naar ervaringen van klanten met Tuinmeubelland? Eerlijke reviews van echte klanten helpen je met met maken van een keuze. Deze reviews verzamelen we dan ook door samen te werken met een onafhankelijke instantie: Kiyoh. Bij Tuinmeubelland helpen we je graag met de inrichting van je tuin, terras of balkon. En met een assortiment van meer dan 1500 producten en vier mega stores hopen we je goed te helpen in het maken van de beste keuze. Gaat het dan altijd 100% goed? Meestal wel, maar ook bij Tuinmeubelland gaat er wel eens iets mis. Het is dan zaak om klachten en opmerkingen naar tevredenheid (voor beide partijen!), op te lossen. 

Tuinmeubelland reviews en klantervaringen

Tuinmeubelland verzamelt reviews en klantervaringen op drie manieren: 

  1. Alle Tuinmeubelland klanten (die daadwerkelijk iets hebben gekocht) worden onafhankelijk, via email, benaderd door het Nederlandse bedrijf Kiyoh voor het plaatsen van een review. Deze partij beheert een onafhankelijk, onpartijdig Kiyoh platform voor het beheren van klantreviews en klantervaringen. Bekijk hier de onafhankelijke Kiyoh reviews: 91% van onze klanten beveelt Tuinmeubelland aan! 

  2. Iedereen die dat wil kan een review op Google plaatsen. Google doet de werving hiervan 'zelf' geautomatiseerd, bijvoorbeeld als je op bezoek bent geweest in één van de Tuinmeubelland winkels. Je mobiele browser 'vraagt' dan of je een aantal sterren voor de winkel wilt plaatsen en hoe je ervaring was. 

  3. Iedereen die dat wil kan een eenvoudige productreview plaatsen op de website van Tuinmeubelland. Deze worden wekelijks gecheckt op bijvoorbeeld taalgebruik en daarna live gezet. 

Door op deze manier onafhankelijke, eerlijke reviews te verzamelen, voldoet Tuinmeubelland aan de vereisten van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie.

 

tuinmeubelland reviews en klantervaringen