Geopend: Koningsdag & Koopzondag

Klanten ervaringen en reviews

4356 views  September 16, 2022

Ben je op zoek naar ervaringen van klanten met Tuinmeubelland? Eerlijke reviews van echte klanten helpen je met met maken van een keuze. Deze reviews verzamelen we dan ook door samen te werken met een onafhankelijke instantie: Kiyoh. Bij Tuinmeubelland helpen we je graag met de inrichting van je tuin, terras of balkon. En met een assortiment van meer dan 1500 producten en vier mega stores hopen we je goed te helpen in het maken van de beste keuze. Gaat het dan altijd 100% goed? Meestal wel, maar ook bij Tuinmeubelland gaat er wel eens iets mis. Het is dan zaak om klachten en opmerkingen naar tevredenheid (voor beide partijen), gewoon goed op te lossen. 

Tuinmeubelland reviews en klantervaringen

Tuinmeubelland verzamelt reviews en klantervaringen op drie manieren: 

  1. Alle Tuinmeubelland klanten (die daadwerkelijk iets hebben gekocht) worden onafhankelijk, via email, benaderd door het Nederlandse bedrijf Kiyoh voor het plaatsen van een review. Deze partij beheert een onafhankelijk, onpartijdig Kiyoh platform voor het beheren van klantreviews en klantervaringen. Bekijk hier de onafhankelijke Kiyoh reviews: 91% van onze klanten beveelt Tuinmeubelland aan! 

  2. Iedereen die dat wil kan een review op Google plaatsen. Google doet de werving hiervan 'zelf' geautomatiseerd, bijvoorbeeld als je op bezoek bent geweest in één van de Tuinmeubelland winkels. Je mobiele browser 'vraagt' dan of je een aantal sterren voor de winkel wilt plaatsen en hoe je ervaring was. Zowel positieve als kritische reviews komen in beeld. We reageren, sinds vorig jaar, overal op. 

  3. Iedereen die dat wil kan ook een eenvoudige productreview plaatsen op de website van Tuinmeubelland. Deze worden wekelijks gecheckt op bijvoorbeeld taalgebruik en daarna live gezet. Deze manier van reviewen is niet via onafhankelijk platform, maar via een oude website module. Het gebruik hiervan is dan ook heel beperkt. We vinden het zonde om alle oude reviews weg te halen, daarom staan ze er nog. Zowel positieve als kritische reviews komen in beeld.

Veelgestelde vragen over Tuinmeubelland reviews

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

Kiyoh is een onafhankelijk platform, Google is een onafhankelijk platform, de oude website module is niet onafhankelijk, maar wordt intern gemodereerd. Zowel positieve als kritische reviews worden geplaatst. Er worden geen betaalde reviews op deze site geplaatst. Termijn van plaatsing: Kiyoh en Google direct, de webreviews één of twee keer per maand.

Door op deze manier onafhankelijke, eerlijke reviews te verzamelen, voldoet Tuinmeubelland aan de vereisten van deNederlandse Thuiswinkelorganisatie.

Worden er betaalde reviews op uw website geplaatst? 

Nee, er worden geen betaalde reviews op de Tuinmeubelland website geplaatst.

Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst op uw website om een review te controleren? 

De reviews worden doorgaans vlot live geplaatst. In het geval van Google is dit nagenoeg direct, bij Kiyoh ook, de website productreviews worden een à twee keer per maand beoordeeld.

In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

Monitoring is steekproefsgewijs en let bijvoorbeeld op: het voorkomen van kwetsend taalgebruik, het zich houden aan wet- en regelgeving, verwijzingen naar concurrenten, personen etc. 

tuinmeubelland reviews en klantervaringen