10% KORTING vanaf € 500,- > Klik hier

Tuinmeubelland Hardenberg | 7000 m2 inspiratie tuinmeubelen

Adres Tuinmeubelland Hardenberg

Lange Spruit 3
7773NE Hardenberg
Tel. 088-6600200         

     Openingstijden Tuinmeubelland Hardenberg

     Tuinmeubelland Hardenberg is op dit moment nog niet open. De XXL mega store opent naar verwachting in februari 2022.

     Werken bij Tuinmeubelland Hardenberg? 

     Bekijk hier de vacatures online!

     Nieuw: Tuinmeubelland XXL mega store in Hardenberg!

     In de bruisende stad Hardenberg vind je de grote tuinmeubelspeciaalzaak Tuinmeubelland. De mega store heeft een oppervlakte van 7000 m2. Laat je (vanaf februari 2022!)inspireren door het grote assortiment loungesets, tuinsets, lounge dining sets, barbecues, tuinkussens en diverse accessoires. Allemaal van uitstekende kwaliteit en met gegarandeerd scherpe prijzen. Advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

     Tuinmeubelen in Hardenberg

     Ben je op zoek naar tuinmeubelen? Dan is het pand aan de Lange Spruit 3 in Hardenberg al ruim zestig jaar een vertrouwd adres. De familie Plaggenmarsch heeft hier jarenlang een grote tuinmeubelzaak gehad: Plaggenmarsch tuinmeubelen. Deze prachtige speciaalzaak wordt begin 2022 overgenomen door de familie Ten Teije van Tuinmeubelland. De Tuinmeubelland collectie komt volledig in deze XXL mega store te staan. En met ruim 7000 m2 tuinmeubelen is het één van de allergrootste tuinmeubelspeciaalzaken van heel Nederland. 

     Binnen één dag gratis thuis bezorgd

     Tuinmeubelland biedt de service dat alle producten boven de € 50,- gratis en vaak binnen één werkdag thuis geleverd worden. Veel producten zijn daarom niet voorradig in de winkel. Uitgezonderd van een aantal kleinere producten, zoals beschermhoezen, schaduwdoeken, buitenkleden, tuinstoelkussens, barbecues, terrasverwarmers en onderhoudsmiddelen. Deze producten kun je meestal wel direct meenemen.

     Faciliteiten in de tuinmeubelwinkel in Hardenberg

     • Gratis parkeren: de tuinmeubelwinkel in Hardenberg heeft een grote parkeerplaats waar je zonder tijdslimiet gratis kunt parkeren. Zo kun je de tijd nemen om rustig rond te kijken. 
     • Rolstoelvriendelijk: de winkel is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er zijn ruime paden, de vloer is drempelloos en de winkel is voorzien van automatische schuifdeuren. Mocht je ergens niet bij kunnen, dan helpen onze medewerkers je graag even.
     • Gratis toiletten: Door het coronavirus hebben wij ons toilet gesloten. Hier kunt u geen gebruik van maken.
     • Gratis koffie & thee: Even uitrusten of alles op je in laten werken? Dat kan in onze koffiehoek, waar je onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of cappuccino rustig kunt zitten.
     • Speelhoek: Neem je kinderen mee? Geen probleem! Er is een mooie speelhoek met leuk speelgoed. Ook vinden kinderen het vaak gewoon leuk om proef te zitten op de verschillende loungesets. Goed om te weten: er is geen personeel beschikbaar om op de kinderen te letten.