15% korting met code: KORTING15

Servicevragen Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Heb je in het verleden iets gekocht bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen in Hardenberg en wil je een service- of garantievraag stellen? In een aantal gevallen kunnen wij je helpen.

Tuinmeubelland Hardenberg heeft per 1 januari 2022 het pand van voormalig tuinmeubelwinkel Plaggenmarsch Tuinmeubelen in beheer en start daar een nieuwe tuinmeubelwinkel: Tuinmeubelland Hardenberg.

‘Plaggenmarsch Tuinmeubelen’ als organisatie wordt daarbij niet overgenomen, enkel het pand, waar Tuinmeubelland een nieuwe mega store opent.

 

Wat te doen als je een service- of garantievraag hebt voor Plaggenmarsch Tuinmeubelen?

Voor een aantal tuinmeubelmerken heeft Tuinmeubelland ook het dealerschap. Dit zijn:

Garden Impressions Outdoor

4 Seasons Outdoor en Taste

G.P. Design

Heb je een aankoop gedaan tussen 1 januari 2020 en 31 december 2021 met producten van deze merken, dan kunnen wij je waarschijnlijk helpen met je vraag.

Bekijk de pagina ‘Garantie & Klachten’ en kies wat van toepassing is. Daar staat ook hoe je contact kunt opnemen met Tuinmeubelland.

Heb je een product van een ander merk dan de hierboven genoemde merken? Dan vragen we je contact op te nemen met het merk zelf en te bekijken welke dealer het dichtste bij jou in de buurt zit.

In de regel zal het merk of de fabrikant je verwijzen naar een partij die je kan helpen bij jouw service vraag, zoals het indienen van een klacht, het claimen van garantie of het bestellen van een onderdeel.

Tuinmeubelland heeft niet de verantwoordelijkheid voor de activiteiten van Plaggenmarsch Tuinmeubelen in het verleden. We zullen je echter zo goed mogelijk verder op weg helpen.