MAGAZIJNVERKOOP > BEKIJK AANBIEDINGEN

Alles over terrasstoelen

Genieten van de zon met een drankje, een comfortabele terrasstoel is dan niet meer weg te denken. Terrasstoelen voor in de tuin of op terras zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een mooie uitstraling. Niet alleen voor particulier, maar ook voor horecaondernemers zijn er een aantal handige tips voor de aankoop en onderhoud van terrasstoelen. Hieronder hebben wij deze tips op een rij gezet. Kijk hier voor het aanbod van goedkope terrasstoelen op Tuinmeubelland.nl

Bekijk hier Goedkope terrasstoelen

terrasstoelen

Stoelen voor op het terras kopen

Waar moet je aan denken als je stoelen voor op het terras gaat kopen? De terrasstoelen zijn immers in vele soorten te verkrijgen. Tuinstoelen kunnen daarnaast ook gemaakt zijn van materialen als kunststof, aluminium of van hout. Denk bij kunststof terrasstoelen dan bijvoorbeeld aan vrolijk gekleurde Box tuinstoelen van Garden Impressions. Deze, en vele andere stapelbare tuinstoelen zijn altijd voor een zeer scherpe prijs te verkrijgen bij Tuinmeubelland.

Een handige uitbreiding voor bij de terrasstoelen zijn de diverse tafels, terrasheaters en parasols. Voor de horecaondernemer is er een speciale grote horecaparasol te verkrijgen bij ons.

Een zakelijke offerte aanvragen? Dat is bij Tuinmeubelland ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Je kunt natuurlijk ook een bezoek komen brengen aan een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Het onderhouden van terrasstoelen

Het schoonmaken en onderhouden van terrasstoelen is natuurlijk afhankelijk van het materiaal waarvan de stoelen zijn gemaakt. De meeste materialen kun je makkelijk schoon krijgen met een eenvoudig sopje. Gebruik geen hogedrukspuit, hierdoor kunnen de terrasstoelen beschadigd raken.

Bij vuil en vlekken die moeilijk te verwijderen zijn, kun je beter een reinigingsproduct gebruiken dat geschikt is voor het soort materiaal van de terrasstoelen. Voor elk materiaal zijn er namelijk speciale reinigings- en onderhoudsproducten te verkrijgen. Hierdoor blijven de stoelen mooi en verleng je tevens de levensduur van de terrasstoelen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?
Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!