2e Pinksterdag alle winkels open >

Tuinmeubelen Balkbrug

Op zoek naar tuinmeubelen, zoals loungesets in de buurt van Balkbrug? Dan is het goed om te weten dat op slechts 45 minuten rij afstand de Tuinmeubelland Mega Store in Dronten staat. Een prachtige, grote showroom met een oppervlak van ruim 3000 m2. Lees snel verder en kom ook langs in deze mega store met een zeer grote collectie tuinmeubels!


 

Grote regionale tuinmeubelwinkel Balkbrug en omgeving?

Wanneer je vanuit de regio Balkbrug op zoek bent naar tuinmeubels zoals een mooie loungeset, tuinset of parasol, dan zul je waarschijnlijk goed willen rondkijken. Natuurlijk doe je dit online, maar onze ervaring is dat vooral voor de wat grotere sets, veel mensen het toch prettig vinden om even echt te kunnen proefzitten. En groot gelijk, want dan weet je precies of een set ook echt fijn aanvoelt en past bij jouw postuur en wensen. En voor veel sets geldt dat ze de volgende werkdag al thuis afgeleverd kunnen worden, dat is handig! Tuinmeubelland mag in haar filiaal in Dronten al jarenlang veel klanten verwelkomen die uit de buurt van Balkbrug komen, evenals Dedemsvaart en Meppel.

> Tuinmeubelland Dronten

Mooie Loungeset in de buurt kopen?

Ook wanneer je op zoek bent naar een loungeset in de buurt van Balkbrug of Dedemsvaart voor in de tuin is dit meestal ook een wat grotere uitgave. Juist dan is het zinvol om een grote mega store te bezoeken die gespecialiseerd is in tuinmeubels. Daarom laten wij je vanuit de regio Balkbrug graag kennis maken met Tuinmeubelland Dronten. In het mooie Dronten, midden in de Flevopolder, bevindt zich één van de mega stores van Tuinmeubelland. Deze winkel heeft een oppervlakte van 3000 m2 verdeeld over twee verdiepingen (lift aanwezig). Naast alle mooie loungesets, tuinsets en lounge dining set, zijn er ook barbecues, tuinkussens en mooie accessoires verkrijgbaar. Iedere loungeset is aangekleed met tuinkussens en bijpassend gekleurde accessoires. En dat allemaal voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en daarbij scherpe prijzen. Iedere vrijdagavond heeft Tuinmeubelland Dronten koopavond en er zijn regelmatig koopzondagen. 

TuinmeubelOutlet Balkbrug regio

Ook als je op zoek bent naar outlet tuinmeubels, zoals loungesets in de outlet sale in de regio van Balkbrug, Dedemsvaart en Meppel. Dan zit je goed bij Tuinmeubelland. Er zijn altijd vele sets in de outlet te vinden, voor een scherpe prijs. Dit zijn niet alleen prima b-keuze artikelen, maar bijvoorbeeld ook van een uitlopende collectie of vorig collectiejaar. Zo kun je fantastische outlet loungesets bijvoorbeeld voor een zeer scherpe prijs kopen. Kijk snel verder en kom langs!

Kaart en route naar Tuinmeubelland vanuit Balkbrug

> Tuinmeubelland Dronten

Klik op de kaart om de details te zien.

 

Auto route vanuit Balkbrug (20 min)

  • Ga de A28 op in Zwolle vanaf de N377, 12 min. (14,4 km)
  • Volg de A28 en N50 naar de Flevoweg/N307 in Kampen. Neem de afrit N50, 19 min. (28,7 km)
  • Volg de N307 naar de De Donge in Dronten

Openbaar vervoer vanuit Balkbrug

  • Vanuit Balkbrug pak je bus 29 naar Zwolle, hier stap je over op de trein naar Dronten. In Dronten buslijn 146 en uitstappen op de halte Rendierweg. 
  • Voor actuele reistijden, reisgegevens en de looproute verwijzen we je graag naar: 9292.nl

Meer weten over Tuinmeubelland in Dronten? Zoals de openingstijden en regionale acties? Klik dan op de actiebutton en kom langs bij Tuinmeubelland! 

Hier vind je tevens alle contactinformatie. Van harte welkom! > Tuinmeubelland Dronten