Boretti barbecue

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Boretti Terzo cast iron houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 189,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Fratello houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 319,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Addizio gasbarbecue + gereedschapsset
  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Forza gasbarbecue met gratis hoes + gereedschapsset

  € 749,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Totti houtskoolbarbecue met gratis gereedschapsset

  € 245,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Tonello houtskoolbarbecue + gereedschapsset
  € 229,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Totti houtskoolbarbecue

  € 245,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Forza gasbarbecue inclusief gratis hoes

  € 749,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Robusto gasbarbecue + afdekhoes

  € 549,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Da Vinci BBQ Nero + gasdrukregelaar + hoes

  € 899,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Boretti barbecue kopen? Tuinmeubelland.nl

Op zoek naar een Boretti barbecue of buitenkeuken? Het kwaliteitsmerk Boretti barbecues is van een uitstekende kwaliteit. Zo kun je optimaal genieten van een mooie avond in jouw tuin met vrienden en familie. Boretti staat voor gebruiksgemak, culinair uitpakken en biedt bovendien twee jaar garantie met topservice aan huis. Alle Boretti barbecues, met prachtig Italiaans design ontworpen, zijn zowel in gas- als houtskool variant verkrijgbaar bij Tuinmeubelland voor de allerlaagste prijs. Echte luxe bereikbaar voor iedereen.

Tips bij de aankoop van een Boretti BBQ

Allereerst is het van belang dat je een keuze maakt tussen een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue. Een gasbarbecue biedt gemak, mede omdat je meteen kan beginnen met het bereiden van jouw eten. Echter mist de gasbarbecue op zijn plaatst de authentieke houtskool smaak die door velen erg word gewaardeerd. Naast deze keuze, zijn Boretti barbecues in verschillende strakke kleuren uitgevoerd. Na aankoop van een Boretti, word de barbecue bij jouw thuis bezorgd. De barbecues zijn al grotendeels gemonteerd bij levering. Tuinmeubelland adviseert om de handleiding goed door te lezen voor je begint met het monteren van de laatste elementen van de barbecue. Boretti staat bekend om haar fantastische Italiaanse stijl en design. Het zijn stuk voor stuk authentieke producten waar je jarenlang van zult genieten. Kortom: met een echte Boretti barbecue investeer je in jarenlang barbecue plezier met de hele familie! Bekijk alle producten van Boretti.

Bestel nu jouw Boretti barbecue bij Tuinmeubelland

Kijk bij ons aanbod aan Boretti barbecues en bestel vandaag nog op Tuinmeubelland.nl. Heb je vragen over Boretti barbecues of wilt je de producten liever even in het echt bekijken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Tuinmeubelland heeft een groot assortiment aan Boretti barbecues, maar bijvoorbeeld ook aan Boretti terrasverwarmers in dezelfde stijlvolle kleurstellingen. Je bent van harte welkom bij een van onze winkels in Dronten, Veghel of Zaandam. Liever mail of telefonisch contact? Dat kan ook via info@tuinmeubelland.nl of bel naar 088-66 00 200. Graag tot ziens!