Zweefparasol hoes

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
  • Free-arm parasolhoes 240x68 cm
    € 29,95 Incl. BTW
  • Hawaii parasolhoes 260x48/58 cm
    € 37,50 Incl. BTW
  • Platinum AeroCover zweefparasol beschermhoes H240x68 cm antraciet
    € 37,50 Incl. BTW
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Beschermhoes voor je zweefparasol kopen?

Bij Tuinmeubelland shop je natuurlijk ook de beste beschermhoezen voor zweefparasols. Regen op komst? Natuurlijk wil je de zweefparasol wel in goede staat behouden. Een beschermhoes speciaal voor zweefparasols beschermt je mooie zweefparasol goed tegen regenbuien en is dan ook de perfecte oplossing. Met een zweefparasolhoes verleng je de levensduur van je vrijhangende parasol en zodoende blijft deze langer mooi. Op Tuinmeubelland.nl vind je de grootste collectie hoezen van Nederland tegen de laagste prijs garantie.

Aankooptips voor een zweefparasolhoes

Allereerst zijn de afmetingen van de zweefparasol van belang. Voor de Hawaii zweefparasol van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een speciale zweefparasolhoes verkrijgbaar. Deze hoes is net als de andere hoezen op Tuinmeubelland.nl, gemaakt van hoogwaardig polyester met PVC binnen coating. Met een eenvoudig sopje kan je eventuele vlekken op de beschermhoes zweefparasol schoon krijgen. Een zweefparasol is doorgaans een stuk groter dan een gewone parasol, daarom zijn er speciale hoezen voor te verkrijgen. Ben je op zoek naar een andere hoes voor je standaard of zweefparasol? Bekijk dan de complete collectie parasolhoezen.

Beschermhoes voor je zweefparasol online bestellen?

Een beschermhoes voor een zweefparasol bestellen doet u eenvoudig en snel via Tuinmeubelland.nl. Wij bieden niet alleen de grootste collectie parasolhoezen van Nederland,maar bieden ook de laagste prijs garantie op ons grote assortiment. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 088-66 00 200 of stuur een mail info@tuinmeubelland.nl. Graag tot ziens bij Tuinmeubelland.nl!