Feestelijk openingsweekend: 10-11-12 maart Hardenberg!

Op vrijdag 11 februari zijn de deuren van Tuinmeubelland Hardenberg geopend. De allergrootste mega store tot nu toe! Om dit te vieren, hebben wij op 10, 11 en 12 maart een aantal feestelijke dagen georganiseerd. Lees je mee wat er allemaal te doen is?

Na maandenlang hard werken om het pand aan de Lange Spruit 3 om te toveren tot een Tuinmeubelland mega store was het vorige maand eindelijk zover. Tuinmeubelland Hardenberg is geopend! Met 5.000 m² is deze vierde filiaal in Hardenberg de allergrootste mega store van Tuinmeubelland. Daarnaast is het ook nog eens een van de grootste tuinmeubelspeciaalzaken van Nederland. Klik op de link en ga direct naar Tuinmeubelland Hardenberg.


Wat gaan we allemaal doen?

Donderdag 10 maart om 10:00 uur zal de winkel met een feestelijk tintje geopend worden. Daarbij krijgen de eerste 75 bezoekers van ons een presentje. En dat niet alleen op donderdag, maar ook op vrijdag én zaterdag!

Deze drie dagen in maart zitten vol met leuke acties. Zo is er bijvoorbeeld het rad van fortuin. Wanneer je op een van de drie dagen iets koopt in de winkel mag je aan het rad van fortuin draaien. Daarmee kan je de leukste cadeautjes winnen. Daarnaast is er ook nog een leuke winactie. Maak je een foto met één van onze frames en plaats je de foto met @Tuinmeubelland op jouw Facebook- en/of Instagram pagina dan maak je kans op een barbecue. Zo ben je voorbereid op het mooie weer! Wist jij trouwens al dat Tuinmeubelland Hardenberg een officieel Weber Premium dealer is? Op vrijdag en zaterdag komt Weber daarom speciaal bij ons langs voor wat leuke demo’s. Zo leer je alle ins en outs van het barbecueën.

Natuurlijk zijn kids bij ons ook van harte welkom! Naast de reguliere speelhoek in de winkel is er ruimte om lekker te tekenen en te kleuren. Dat is niet voor niets, want met de speciale kleurplaatactie kan je een leuke prijs winnen! Kom je op zaterdag een kijkje nemen? Dan kunnen alle kinderen een sprong wagen op het springkussen buiten terwijl jij inspiratie opdoet binnen.

Met een hapje en een drankje maken we 10, 11 en 12 maart compleet. Er is popcorn, er zijn lekkere hapjes, er is een koffiekraampje en op donderdagavond en zaterdagmiddag vind je bij ons ook nog een poffertjeskraam voor de lekkerste, verse poffertjes. Zoals je leest, er is voor ieder wat wils! Zien wij jou dan? Je bent van harte welkom aan de Lange Spruit 3 in Hardenberg!

Winactie Cosiloft € 1099,-

En als je dan toch langskomt bij Tuinmeubelland Hardenberg... doe je mee met de winactie?

winactie

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-