15% korting met code: KORTING15

Disclaimer

Op de toegang tot en het gebruik van de Tuinmeubelland site zijn naast de toepasselijke wetgeving de volgende bepalingen van toepassing.  

Alle auteursrechte en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die de site van Tuinmeubelland bevat (inclusief, maar beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Tuinmeubelland (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). Het is uitsluitend toegestaan het materiaal en de informatie van de Tuinmeubelland site op te slaan en te verveelvoudigen voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Hierbij dienen copyright, intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten te worden gevolgd. Verveelvoudigingen mogen nooit worden verkocht, gewijzigd of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Al het ander gebruik van het materiaal en informatie van de Tuinmeubelland is uitdrukkelijk verboden. Het is verboden om materiaal en informatie van externe partijen gepubliceerd op de Tuinmeubelland site te gebruiken. Dit materiaal en deze informatie is eigendom van de externe partij en gepubliceerd met zijn toestemming.

Tuinmeubelland doet haar uiterste best om waarheidsgetrouwe productbeelden te tonen. Door persoonlijke beeldscherminstellingen kan het voorkomen dat kleuren minimaal afwijken. Voor de beste kleur- en/of productbeleving verwijst Tuinmeubelland je naar de winkels.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

winkelbreed1000