Bekijk Top 10 | Bestverkochte Tuinsets >

Garden Gallery Dronten

Garden Gallery Dronten was een bedrijf welke in het verleden actief was op de locatie waar nu Tuinmeubelland Dronten gevestigd is. 

Bekijk:  Tuinmeubelland Dronten.

tuinmeubelland dronten

Bekijk hier Tuinmeubelland Dronten  

2003 Start Garden Gallery Dronten tuinmeubelspeciaalzaak

Garden Gallery is in de zomer van 2003 gestart met het verkopen van tuinmeubelen voor consumenten in een leegstaand pand in het winkelcentrum van Dronten. Op 30 januari 2004 openden de toenmalige eigenaren de deuren van de eerste ‘Garden Gallery’ tuinmeubelwinkel in Dronten, toen al gevestigd op een mooie zichtlocatie op het bedrijventerrein met een grote showroom van zo’n 600 m2.

2007 nieuw winkelpand Garden Gallery Dronten

Het vernieuwde pand van ‘Garden Gallery’ in Dronten wordt geopend aan De Donge 2 in Dronten. Een nog mooiere zichtlocatie met een fenomenaal pand met een statige uitstraling. Garden Gallery opent opnieuw haar deuren met een zeer grote showroom van wel 3.000 m2  verdeeld over twee verdiepingen waarbij een lift aanwezig is. Het stylingteam doet haar uiterste best om de winkel er altijd gezellig gedecoreerd erbij te laten staan volgens de laatste tuintrends. 

2011 webshop GardenGallery.nl

Het domein GardenGallery.nl wordt vastgelegd met als doel om tuinmeubelen online te verkopen. Internet winkelen wordt steeds populairder bij het grote publiek. Met een professionele webshop staat Gardengallery.nl direct goed in Google en het wekt bovendien veel vertrouwen bij de bezoekers uit de winkel.

2014 Garden Gallery stopt

Garden Gallery stopt en in het pand in Dronten van ‘Garden Gallery’ komt een nieuw bedrijf:  Tuinmeubelland Dronten. Klaar voor de toekomst. Dit bedrijf en deze naam past beter bij de visie en uitstraling van de huidige tuinmeubelmarkt. De website wordt - in goed overleg - doorgestuurd naar de nieuwe eigenaren van Tuinmeubelland.

Bekijk hier Tuinmeubelland Dronten  

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.