Zondag 22 mei: Dronten, Veghel, Zaandam open!

Garden Gallery Dronten

Garden Gallery Dronten is een gerennomeerde naam als het gaat om tuinmeubelen in de regio Flevoland en Overijssel. De megastore met kwalitatief goede tuinmeubelen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding bestaat sinds 2003. En is opgericht door twee broers en een zus: Mark, Jeroen en Babs Ten Teije. Naast een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen heeft Tuinmeubelland vele loungesets, tuinstoelen, tuintafels, parasols, parasolvoeten, partytenten, tuinkussens, terrasverwarmers, barbecues, buitenkeukens en accessoires in het assortiment. Sinds 2014 heeft Garden Gallery Dronten een nieuwe naam: Tuinmeubelland Dronten.

tuinmeubelland dronten

Bekijk hier Tuinmeubelland Dronten  


2003 Start Garden Gallery Dronten tuinmeubelspeciaalzaak

Het idee om een eigen zaak te starten is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De twee broers Mark en Jeroen, samen met zus Babs, groeiden op in een ondernemende familie. Als studenten begonnen zij in de zomer van 2003 met het verkopen van tuinmeubelen voor consumenten in een leegstaand pand in het winkelcentrum van Dronten. Op 30 januari 2004 openden zij de deuren van de eerste ‘Garden Gallery’ tuinmeubelwinkel in Dronten, toen al gevestigd op een mooie zichtlocatie op het bedrijventerrein met een grote showroom van zo’n 600 m2.

2007 nieuw winkelpand Garden Gallery Dronten

Het vernieuwde pand van ‘Garden Gallery’ in Dronten wordt geopend aan De Donge 2 in Dronten. Een nog mooiere zichtlocatie met een fenomenaal pand met een statige uitstraling. Garden Gallery opent opnieuw haar deuren met een zeer grote showroom van wel 3.000 m2  verdeeld over twee verdiepingen waarbij een lift aanwezig is. Het stylingteam doet haar uiterste best om de winkel er altijd gezellig gedecoreerd erbij te laten staan volgens de laatste tuintrends. 

2011 webshop GardenGallery.nl

Het domein GardenGallery.nl wordt vastgelegd met als doel om tuinmeubelen online te verkopen. Internet winkelen wordt steeds populairder bij het grote publiek. Met een professionele webshop staat Gardengallery.nl direct goed in Google en het wekt bovendien veel vertrouwen bij de bezoekers uit de winkel.

2014 Tuinmeubelland Dronten

Jeroen, Mark en Babs besluiten om de naam ‘Garden Gallery’ onder een andere naam door te laten gaan namelijk:  Tuinmeubelland. Deze naam past beter bij de visie en uitstraling van de huidige tuinmeubelmarkt.  Na de vernieuwde naam en strategie is Tuinmeubelland de snelst groeiende winkelketen van tuinmeubelspeciaalzaken in Nederland. De belangrijkste speerpunten van Tuinmeubelland zijn:

  • Een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen, partytenten en parasols van diverse merken
  • De allerlaagste prijsgarantie!
  • Een uitgestekende productkwaliteit & service.

Naast de mega store in Dronten zijn er nog twee andere vestigingen: Tuinmeubelland Veghel en Tuinmeubelland Zaandam.

Bekijk hier Tuinmeubelland Dronten