15% korting met code: KORTING15

Afterpay - Riverty: achteraf betalen / NL + BE


AfterPay / Riverty voor Nederland en België

Met de betaaloptie AfterPay / Riverty kan je achteraf, na aflevering van jouw bestelling, betalen. Deze betaaloptie is beschikbaar voor Nederland en België. (Riverty heette vroeger Afterpay)

Grens orderbedragen van achteraf betalen

  • NL: orderwaarde maximaal € 2500
  • België: orderwaarde maximaal € 1250
  • Let op: de eerste keer dat je betaalt via Afterpay/Riverty, is de betaallimiet een stuk lager: tussen de € 75,- en € 250,-

Zo werkt het:

  1. AfterPay/Riverty voert voor Tuinmeubelland het volledige achteraf betaalproces uit binnen de afrekenpagina van Tuinmeubelland zelf
  2. Je ontvangt een betaaloverzicht van AfterPay/Riverty
  3. Je kunt via het AfterPay/Riverty portaal jouw betaaloverzichten inzien, beheren en betalen
  4. AfterPay/Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Gegevenscontrole

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay/Riverty een algemene gegevenscontrole uit. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay/Riverty. Je vindt de gegevens op de website van Afterpay/Riverty. Door te kiezen voor AfterPay/Riverty heb je een betaaltermijn van 14 dagen, vanaf de geplande leverdatum van jouw order.

Servicekosten

De betaalservice van Afterpay/Riverty is verder gratis voor jou als consument. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay/Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode zoals Ideal.

Terug naar de klantenservice