Verleng de avonden buiten > Bekijk Terrasverwarming!

Buitenlandse betaling

361 views  October 7, 2019

Wanneer je niet in Nederland woont en de betaling voor jouw bestelling in orde wilt maken, kan dit met internet bankieren. Hierbij heb je het IBAN en BIC nummer nodig. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens:

  • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
  • BIC nummer: SNSBNL2A 
  • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
  • Tuinmeubelland valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Vanuit het buitenland kun je ook kiezen voor:

Sofort Banking

Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via iDeal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt Tuinmeubelland tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Mistercash

Mistercash is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als je iets via internet hebt besteld en je wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Tuinmeubelland biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.


Terug naar de klantenservice