Goede Vrijdag, Zaterdag & 2e Paasdag open!

Buitenlandse betaling

2106 views  October 7, 2019

Wanneer je niet in Nederland woont en de betaling voor de bestelling in orde wilt maken, kan dit het meest eenvoudig met internet bankieren. Hierbij heb je het IBAN en BIC nummer nodig. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens:

  • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
  • KvK Lelystad NL:  54346363

  • Bankrekeningnummer IBAN:  NL 87 SNSB 0903 1565 71

  • BIC nummer: SNSBNL2A 
  • BTW nummer Nederland:  851268481B01

  • BTW nummer België: BE 0700.746.113

Creditcard

Natuurlijk kan je ook gewoon met je creditcard betalen: visacard, mastercard en American Express. Dit is verder gratis.

Sofort Banking

Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via iDeal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt Tuinmeubelland Sofort banking gratis aan.

Mistercash & Bancontact

Mistercash & Bancontact is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als je iets via internet hebt besteld en je wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. en gratis.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen zonder meerkosten.

Terug naar de klantenservice